شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ 19 April 2025
سه‌شنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
کد خبر: ۸۳۹۳۰

موقعیت مکانی بایدن و ترامپ لو رفت!

موقعیت مکانی بایدن و ترامپ لو رفت!
تحقیق نشریه «لوموند» نشان می دهد یک اپ سلامتی متعلق به محافظان جوبایدن رییس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ و کامالا هریس و چند شخصیت جهانی دیگر حرکات این مقامات را در فضای آنلاین افشا می کند.

  سرویس مخفی آمریکا به این نشریه اعلام کرده سرویس حفاظتی که فراهم می کند به هیچ وجه به خطر نیفتاده است.

«لوموند» متوجه شد برخی کارمندان سرویس مخفی آمریکا از اپ تندرستی Strava استفاده می کنند. همچنین مامورانی که در هفته های اخیر در ۲ حمله به ترامپ حضور داشتند نیز این اپ را در موبایل های خود نصب کرده بودند. Strava یک اپ ردیابی تندرستی است که دوندگان و دوچرخه سواران از آن برای ثبت فعالیت هایشان و همچنین اشتراک گذاری تمرین هایشان استفاده می کنند.

همچنین نشریه فرانسوی در گزارش خود متوجه شد کارمندان امنیتی امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه و ولادیمیر پوتین نیز از کاربران اپ مذکور هستند. در یک مورد Stravaحرکات محافظان مکرون را ردیابی و مشخص کرده بود رییس‌جمهور فرانسه در ۲۰۲۱ میلادی یک تعطیلات آخر هفته را در یک هتل کنار دریا در نورماندی گذرانده است. حال آنکه قرار بود این سفر خصوصی باشد و در فهرست فعالیت های رسمی رییس جمهور ذکر نشده بود.

طبق گزارش «لوموند» موقعیت مکانی ملانیا ترامپ و جیل بایدن نیز با توجه به پروفایل محافظان آنها قابل ردیابی است.

سرویس مخفی آمریکا در بیانیه ای برای لوموند اعلام کرد کارمندان آن اجازه ندارند هنگام انجام وظیفه از دستگاه های الکترونیکی شخصی استفاده کنند اما استفاده شخصی کارمندان از شبکه های اجتماعی در خارج از ساعات فعالیت ممنوع نیست.

در بخش دیگری از بیانیه آمده است: به کارمندانی که تحت تاثیر این گزارش قرار می گیرند، هشدار داده شده است ما این اطلاعات را برای نیاز به هرگونه آموزش یا راهنمایی بیشتر بررسی می کنیم.

منبع:مهر

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

انتخاب رم برای میزبانی دور دوم گفت‌وگوها، به پیشنهاد عمان و موافقت ایران و آمریکا بود

با این معیارها، یارانه ۱۸ میلیون نفر حذف می‌شود

اوکراین شرکت‌های چینی را تحریم کرد

تعرفه‌های دولت ترامپ دامنگیر انرژی آمریکا شد

بارش باران و ترافیک نیمه‌سنگین در برخی محورهای مواصلاتی

جزئیات انتخاب رشته پذیرفته‌شدگان دکتری اعلام شد

افشاگری واشنگتن‌پست درباره تصمیم پوتین در مذاکره با فرستاده ویژه ترامپ

عراقچی برای انجام دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا وارد رم شد

حملات هوایی آمریکا به شمال صنعا

اکسیوس: دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در سفارت عمان در رم برگزار می‌شود

پیام وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

آخرین بازماندگان شکوه تاریخ!

مشکل اسرائیل، غنی‌سازی ایران است نه غنی‌سازی اورانیوم | ترامپ می‌خواهدخودش وارد گفت‌وگوها شود | دیپلماسی سنتی جواب نمی‌دهد، باید به روانشناسی ترامپ توجه کرد

از بی‌خبری تا بی‌هویتی | چگونه گنجینه‌های تاریخی ایران به فراموشی سپرده می‌شوند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی