سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ 29 April 2025
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
کد خبر: ۸۴۱۷۹

آماری از تعداد خبرنگاران کشته شده در غزه

آماری از تعداد خبرنگاران کشته شده در غزه
 سندیکای خبرنگاران فلسطین اعلام کرد رژیم صهیونیستی ظرف یک سال جنگ در نوار غزه، بیش از ۲ برابر تعداد خبرنگارانی که سالانه در سراسر جهان کشته می‌شوند، کشته است.

این نهاد فلسطینی در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی پایان دادن به مصونیت از مجازات جنایات مرتکب شده علیه خبرنگاران اعلام کرد قتل‌عام‌های هدفمند ارتش رژیم صهیونیستی در حق خبرنگاران فلسطینی در غزه با هدف کشتن شاهدان حقیقت، بدون مجازات نخواهد ماند.

به نقل از سایت خبری النشره، سندیکای خبرنگاران فلسطینی با بیان اینکه کشتار هولناک علیه مطبوعات و بشریت توسط نیروهای اشغالگر در نوار غزه، بزرگترین و فجیع‌ترین قتل عام خبرنگاران در تاریخ رسانه‌های سراسر جهان محسوب می‌شود، افزود: ارتش اسرائیل طی یک سال ۱۸۳ خبرنگار را در غزه کشت که بیش از ۲ برابر تعداد خبرنگارانی است که هر ساله در سراسر جهان کشته می‌شوند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

دکتر سعید معدنی و دکتر سعید معیدفر در گفتگو با فراز بررسی کردند

انفجار اسکله رجایی ؛ آتشی که ایرانیان را هم‌بسته‌تر کرد

هشدار علی اصغر نخعی‌راد، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در مورد خطر رسوب اتباع افغانی:

لایحه دولت همان طرح «سازمان ملی مهاجرت» است

زندگی