پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۴ 23 October 2025
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۸۴۲۵۲

کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ منتشر شد

کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ منتشر شد
کارت شرکت در آزمون‌های وکالت و کارشناسی رسمی منتشر شد.

 سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور امروز کارت‌های شرکت در دو آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری و نیز کارشناسان رسمی قوه قضاییه را منتشر کرد.

آزمون وکالت کانون‌های وکلای دادگستری و نیز آزمون کارشناسان رسمی قوه قضاییه طی روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته (۱۷ و ۱۸ آبان) در سراسر کشور برگزار می‌شود. امروز سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور کارت‌های شرکت در هر دو آزمون را منتشر کرد و در دسترس داوطلبان قرار داد. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org کارت خود را دریافت کنند.

 بنا بر آمار ارائه شده سازمان سنجش، در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری جمهوری اسلامی ایران سال ۱۴۰۳ در مجموع ۸۷ هزار و ۱۰۱ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۵۵ درصد زن و ۴۵ درصد مرد هستند.

این آزمون در ۵۲ حوزه امتحانی دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی و ۱۵۸ حوزه فرعی در ۳۵ شهرستان صبح روز پنجشنبه ۱۷ آبان ماه برگزار می‌شود.

در آزمون متقاضیان اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه هم ۸۴ هزار و ۹۹۰ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که شامل ۸۰ درصد مرد و ۲۰ درصد زن است.

آزمون متقاضیان اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری قوه قضاییه نیز در ۵۳ حوزه امتحانی دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی و ۱۵۵ حوزه فرعی در ۳۵ شهرستان صبح روز جمعه ۱۸ آبان ماه برگزار خواهد شد.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نابغه دنیای فناوری و جورجیا ملونی با یکدیگرند؟ | شایعه از کجا شروع شد؟

این زن چگونه از شوهر در حال مرگش یک کپی ساخت؟

۳۳ مورد از عجیب‌ترین و مطرح‌ترین تئوری‌های توطئه در جهان

هواپیما سالم فرود آمد؛ ولی همه ۳۰۱ مسافرش کشته شدند! +تصاویر

یوسف پزشکیان: الان زمان لالایی گفتن نیست؛ زمان بیدار شدن است

اگر زنی در ۲۴ ساعت اول بعد از تجاوز، توسط پزشکی قانونی معاینه نشود، تکلیفش چیست؟

اقتصاد دولتی چطور لیبرالیسم را تسلیم می‌کند؟

این تراپیست‌های مجازی علمی هستند یا نه؟

رونمایی از نخستین خودروی پلاگین هیبرید کشور/ آریا پلاگین هیبرید معرفی شد

نگرانی کاخ سفید از خروج نتانیاهو از توافق آتش‌بس غزه | استراتژی فعلی این است که نمایندگان ترامپ مانع این کار شوند

دفاع امارات از سازش و عادی‌سازی روابطش با تل‌آویو

عراقچی: سیاست همسایگی اولویت سیاست خارجی ماست

سخنگوی گردانهای قدس: مراقب میزان پایبندی اسرائیل به آتش‌بس هستیم

بلعیدن ۶۰ بسته تریاک توسط ۲ مسافر در قطار زاهدان-تهران

پیشنهاد سردبیر
زندگی