۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۰:۲۹
شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۸۶۰۹۵

پزشکیان: به جای قطع برق کارخانه‌ها، برق برخی ادارات را قطع کنیم و کارمندان را به دورکاری بفرستیم

پزشکیان: به جای قطع برق کارخانه‌ها، برق برخی ادارات را قطع کنیم و کارمندان را به دورکاری بفرستیم
مسعود پزشکیان رییس جمهور گفت: در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اولویت را به حل مسائل مدارس، دانشگاه‌ها و مسائل اجتماعی اختصاص داده‌ایم، چرا که معتقدم اگر مشکلات این بخش‌ها را حل کنیم، دیگر مشکلات به عرصه‌های اجتماعی و کف خیابان کشیده نخواهند شد.

 مسعود پزشکیان رییس جمهور که صبح امروز شنبه به منظور حضور در مراسم روز دانشجو به دانشگاه صنعتی شریف رفته است، در نشستی با اساتید این دانشگاه گفت: باور بنده این است که اگر دانشگاه‌ها درگیر حل مسائل کشور شوند، می‌توان مشکلات را حل کرد. البته در حال حاضر دانشگاه‌های ما در بهترین حالت جزو دانشگاه‌های سطح ۲ هستند و باید تلاش کنیم سطح آموزشی آنها ارتقا یابد. اگر دولت برای حل مشکلات با  دانشگاه‌ها قرارداد ببندد و دانشگاه‌ها به صورت عملی وارد میدان حل مشکلات کشور شوند، این مسئله باعث ارتقای دانشگاه‌ها و رسیدن آنها به سطح دانشگاه‌های نسل ۳ و ۴ نیز خواهد شد. 

 رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت ارائه پروژه‌های متعدد به دانشگاه‌ها و درآمدزایی آنها از این طریق، اظهار کرد: دانشگاه‌ها ظرفیت درآمدزایی زیادی دارند؛ دولت می‌تواند برای اجرای پروژه‌های خود با  دانشگاه‌ها قرارداد امضا کند تا دانشگاه‌ها برای مشکلات پیش‌روی دولت از جمله ناترازی‌ها راه‌حل‌های کارشناسی و کاربردی ارائه کنند. 

پزشکیان با بیان اینکه حل مسائل خود دانشگاه‌ها نیز امروز یکی از اولویت‌های کاری ماست، تصریح کرد: در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اولویت را به حل مسائل مدارس، دانشگاه‌ها و مسائل اجتماعی اختصاص داده‌ایم، چرا که معتقدم باید اگر مشکلات این بخش‌ها را حل کنیم، به رفع مشکلات سایر بخش‌ها نیز کمک می‌شود و دیگر مشکلات به عرصه‌های اجتماعی و کف خیابان کشیده نخواهند شد.

رئیس جمهور با انتقاد از وضعیت فعلی نظام آموزشی کشور، اظهار کرد: نوع آموزش در کشور ما اشکال دارد؛ باید به سمتی حرکت کنیم و دانش‌آموزان و دانشجویان را به شکلی آموزش دهیم که بتوانند با روش کار تیمی و بر مبنای روش حل مسئله مشکلات را حل کنند. همچنین باید روحیه مواجهه موثر با مشکلات و یافتن راه‌حل به جای قهر کردن در برابر دشواری‌ها را به آنها آموزش دهیم تا در هنگام روبرو شدن با سختی‌ها به جای خالی کردن میدان، با مشکلات بجنگند؛ تفکر ساختارمند و روحیه تلاش برای حل مشکلات باید در مراکز آموزشی به دانش‌آموزان و دانشجویان منتقل شود. 

پزشکیان بر ضرورت ارتباط بیشتر و صمیمانه‌تر بین اعضای دولت و دانشگاهیان تأکید کرد و گفت: امروزه دیگر در دنیا جلساتی اینچنین که با تشریفات بسیار برگزار می‌شود، میان اعضای دولت و روسای دانشگاه‌ها وجود ندارد و منسوخ شده است. شیوه ارتباط باید به گونه‌ای باشد که صمیمانه‌تر و قابل دسترس‌تر با هم گفتگو کنیم. دولت برای تعامل صمیمی‌تر با دانشگاهیان، همکاری با دانشگاه‌ها و امضای قراردادهای کاری برای حل مشکلات با دانشگاه‌ها آمادگی دارد.

رئیس جمهور در ادامه به سوابق فعالیت خود در وزارت بهداشت اشاره و خاطر نشان کرد: زمانی که در وزارت بهداشت بودم، قراردادی نوشتیم و مدیریت تعدادی از بیمارستان‌ها را به دانشگاه‌ها واگذار کردیم. با این کار اساتید دانشگاه و دانشجویان به صورت ملموس درگیر اداره دانشگاه و حل مشکلات آن می‌شدند و این کار نتایج موفقی داشت؛ باید چنین تجربیاتی را گسترش دهیم. 

پزشکیان با بیان اینکه با وجود نیروی انسانی با کیفیت در کشور نباید با مشکلاتی که امروز با آنها درگیریم، مواجه باشیم، تصریح کرد: امروز یکی از مشکلات اساسی ما ناترازی در حوزه انرژی است؛ معتقدم به جای قطع برق کارخانه‌ها می‌توانیم برق برخی ادارات را قطع کنیم و کارمندان آن اداره‌ها را به دورکاری بفرستیم. زیانی که از این طریق به اقتصاد کشور وارد می‌شود احتمالا کمتر از زیان قطع برق صنایع است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اختیارات هیئات علمی دانشگاه‌ها برای اجرای پروژه‌ها و قراردادها اشاره کرد و افزود: قانون دست اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها را برای اجرای پروژه‌ها باز گذاشته است به شرط آنکه این پروژه‌ها بار مالی برای دولت‌ها ایجاد نکند، این اختیار خوبی است و اعضای هیئت علمی می‌توانند از آن استفاده کنند.

رئیس جمهور در برابر درخواست صالحی رئیس دانشگاه شریف برای تشکیل یک کارگروه ویژه با اختیارات بالا برای حل مشکلات دانشگاه‌ها، گفت: دولت آمادگی همکاری برای تشکیل این کارگروه را دارد. شما همچنین می‌توانید از بانک‌های خارجی برای دانشگاه‌ها وام بگیرید؛ اختیارات لازم برای این منظور نیز به دانشگاه‌ها اعطا خواهد شد.

در پایان این دیدار اساتید دانشگاه صنعتی شریف یک انگشتر که کل قرآن کریم روی آن حکاکی شده بود، به رئیس جمهور اهدا کردند.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی