۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۲۲
دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
کد خبر: ۸۷۷۴۵

بایدن: آمریکایی‌ها نباید هرگز شورش علیه کنگره را از یاد ببرند

بایدن: آمریکایی‌ها نباید هرگز شورش علیه کنگره را از یاد ببرند
رئیس‌جمهور فعلی آمریکا در سخنانی بار دیگر گفت اقدامات «دونالد ترامپ» در جریان شورش به کنگره در ژانویه ۲۰۲۱، «تهدیدی علیه دموکراسی» بود و آمریکایی‌ها نباید این واقعه را فراموش کنند.

 این اظهارات «جو بایدن» رئیس‌جمهور فعلی آمریکا درباره رویدادهای مربوط به شورش در کنگره تحت رهبری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا ابتدا در حضور خبرنگاران در کاخ سفید عنوان شد و سپس شامگاه یکشنبه توضیحات تکمیلی آن در قالب مقاله‌ای در روزنامه «واشنگتن پست» منتشر گردید و این درحالیست که تنها ۲ هفته به مراسم تحلیف ترامپ باقی مانده است.

جو بایدن در این خصوص نوشت: «فکر می‌کنم آنچه او (ترامپ) انجام داد تهدیدی واقعی علیه دموکراسی بود و من امیدوارم که از آن عبور کرده باشیم. البته می‌خواهم آمریکایی‌ها این مسئله را فراموش نکنند و فکر نمی‌کنم چیزی باشد که باید فراموش شود. از طرفی، ما باید به انتقال عادی و اساسی قدرت بازگردیم. مشکلی از سمت ما وجود ندارد و فکر می‌کنم مشکلی داخلی از سوی جمهوری‌خواهان باشد. ما خودمان را بدون ارائه تاریخ خاصی آماده کرده‌ایم.»

بایدن در ادامه این مطلب با مقایسه انتقال قدرت فعلی که خودش شاهد آن است با چهار سال گذشته که ترامپ شاهد آن بود، نوشت: «در بسیاری از دوران‌ها در تاریخ ما، این روند به عنوان یک عمل عادی و متداول تلقی می‌شد اما پس از آنچه در ششم ژانویه ۲۰۲۱ مشاهده کردیم، می‌دانیم که هرگز نمی‌توانیم چنین چیزی را مسلم و قطعی فرض کنیم. کشور باید افتخار کند که چهار سال پیش در برابر حمله‌ای ایستادگی کرد و انتقال قدرت اکنون مسالمت‌آمیز بوده است اما با این حال، باید تلاش شود تا آنچه رخ داده، فراموش نشود.»

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه هر سال شهروندان این کشور باید ششم ژانویه ۲۰۲۱ را به خاطر داشته باشند، طوریکه در آن روز کشور دچار روزهای غم‌انگیز دیگری مانند ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ شده بود، گفت: «تلاش بی‌وقفه‌ای برای بازنویسی یا حتی زدودن تاریخ آن روز است تا به ما بگویند ندیده‌اید آنچه را که خود با چشمانمان مشاهده کرده‌ایم.»

او در ادامه این مقاله برای واشنگتن پست درباره مراسم تحلیف دونالد ترامپ نوشت: «انتخابات به‌طور مسالمت‌آمیز تایید خواهد شد و من، رئیس‌جمهور بعدی را به کاخ سفید دعوت کرده‌ام و صبح روز بیستم ژانویه در مراسم تحلیف حضور خواهم داشت.»

بایدن در پایان مجددا با اشاره به ششم ژانویه ۲۰۲۱ افزود: «حالا این وظیفه شماست که حقیقت را بگویید، به یاد داشته باشید که چه اتفاقی افتاده است و اجازه ندهید ششم ژانویه بازنویسی شود یا حتی پاک شود. این یکی از سخت‌ترین روزهای تاریخ آمریکا بوده است.»

در ششم ژانویه ۲۰۲۱، گروهی از حامیان دونالد ترامپ در اعتراض به تایید نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ به سمت کنگره آمریکا یورش بردند و تعدادی هم توانستند وارد ساختمان شوند. در جریان این اعتراضات، قانونگذاران آمریکایی پا به فرار گذاشتند و پنج تن از جمله یک افسر پلیس حین این شورش کشته شدند.

اکنون با گذشت دقیقا چهار سال از آن زمان، کنگره آمریکا باید روند تایید نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ را برگزار کند که طی آن پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ تایید و او بار دیگر راهی کاخ سفید خواهد شد. جلسه تایید کنگره، امروز (دوشنبه) مصادف با ششم ژانویه ۲۰۲۵ برگزار می‌شود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی