۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۲۱
دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱
کد خبر: ۸۸۱۵۳

حمله پانترک‌ها به اینستاگرام «فراز»

حمله پانترک‌ها به اینستاگرام «فراز»
روزنامه اینترنتی فراز در روزهای گذشته مطلبی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد که به زندگی، فعالیت‌ها و عشق دکتر ژاله آموزگار به ایران و زبان فارسی می‌پرداخت. این مطلب، که بر اهمیت حفظ هویت ملی و وحدت فرهنگی تأکید داشت، با استقبال گسترده کاربران مواجه شد. در حالی که بسیاری از مخاطبان با ستایش از این محتوا، ژاله آموزگار را نمادی از عشق به میهن دانستند، گروه‌های قوم‌گرا و پانترک با ریپورت گسترده، باعث حذف این پست از صفحه فراز شدند.
 زهرا غفوری
نویسنده

 محتوای مطلب حذف‌شده، زندگی‌نامه و دستاوردهای علمی ژاله آموزگار را بازگو می‌کرد. این استاد برجسته، که تمام عمر خود را وقف مطالعه و پژوهش درباره فرهنگ و زبان‌های باستانی ایران و تربیت ایران‌شناسان کرده است، به دلیل سخنانش در مراسم شب فردوسی درباره اهمیت ماندن و ساختن ایران، مورد توجه افکار عمومی قرار گرفت. آموزگار در این مراسم، با احساساتی عمیق از جوانان خواست که ایران را ترک نکنند و مسئولیت حفظ این سرزمین را بر عهده بگیرند. اما این پیام، که دعوتی به وحدت و وطن‌دوستی بود، به مذاق برخی گروه‌های پان‌ترک خوش نیامد. این گروه‌ها با ادعای توهین به هویت قومی خود، پست فراز را هدف حمله و ریپورت قرار دادند. در حالی که محتوای مطلب هیچ‌گونه اشاره‌ای به تقابل قومی نداشت و صرفاً بر اهمیت همبستگی ملی تأکید داشت.


چرا پان‌ترک‌ها واکنش نشان دادند؟


به نظر می‌رسد که حساسیت این گروه‌ها نسبت به جایگاه زبان فارسی و تلاش‌های آن‌ها برای ایجاد تقابل میان هویت‌های قومی و ملی، عامل اصلی این واکنش‌ها بوده است. ژاله آموزگار که خود زاده آذربایجان و مسلط به زبان ترکی است، تمام عمر خود را صرف پژوهش درباره ایران و میراث مشترک آن کرده است. همین امر، او را به هدف حملات این گروه‌ها تبدیل کرده است. مطلب حذف‌شده فراز، تنها به نکوداشت دستاوردهای آموزگار و پیام او برای حفظ ایران پرداخته بود. اما سوءبرداشت‌های عمدی یا تلاش‌های سازمان‌یافته برای تحریف این پیام، بهانه‌ای برای واکنش‌ها و حملات بود.


فراز در مسیر روشنگری


روزنامه اینترنتی فراز همواره بر اصل شفافیت، وحدت ملی و ترویج آگاهی تأکید داشته است. این اتفاق نشان می‌دهد که پرداختن به موضوعات حساس، هرچند دشوار، ضروری است. واکنش‌های اخیر، بیش از پیش اهمیت پرداختن به چهره‌هایی چون ژاله آموزگار را برجسته می‌کند؛ افرادی که با عشق به ایران، زبان و فرهنگش، همچنان برای حفظ میراث مشترک این سرزمین تلاش می‌کنند. ما در فراز معتقدیم که سانسور و تلاش برای خاموش کردن صداهای ملی، نشان‌دهنده اهمیت و قدرت این پیام‌هاست. با وجود این چالش‌ها، همچنان به رسالت خود در اطلاع‌رسانی و تقویت وحدت ملی پایبند خواهیم ماند.


در پایان...


این اتفاق تنها عزم ما را برای ادامه مسیر روشنگری و پاسداشت فرهنگ ملی راسخ‌تر می‌کند. ما از مخاطبان خود دعوت می‌کنیم که در این مسیر ما را همراهی کنند و با حمایت از محتوای ما، از صدای همبستگی و عشق به ایران حمایت کنند.
 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی