جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ 14 February 2025
سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
کد خبر: ۸۸۶۲۵

کشف ۶۶ پیکر شهدای غزه از زیر آوار

کشف ۶۶ پیکر شهدای غزه از زیر آوار
سازمان امدادرسانی غزه از کشف ۶۶ پیکر دیگر در زیر آوار ساختمان‌ها خبر داد که عمده آن‌ها مربوط به بخش جنوبی غزه است.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز (شنبه) با صدور بیانیه‌ای از افزوده شدن ۳۲ شهید و ۱۹۳ زخمی دیگر به شمار قربانیان حملات اسرائیل به نوار غزه خبر داد.

با آغاز اجرای آتش‌بس در غزه از روز یکشنبه، کار آواربرداری هرچند آهسته و دشوار، اما آغاز شده است، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۰ هزار پیکر شهدا زیر آوار ساختمان‌ها مانده است.

سازمان امداد و نجات غزه خبر داد که علی‌رغم کمبود امکانات و نبود ماشین‌آلات سنگین آواربرداری، نیروهای امدادی با امکانات اولیه کار آواربرداری را آغاز کرده‌اند.

در ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ پیکر شهدا از زیر آوار خارج شده است که ۵۸ مورد مربوط به مناطق جنوبی غزه و هشت مورد در مناطق شمالی غزه تفحص شده است.

با کشف این تعداد، جمع شهدای تفحص شده به ۱۳۷ مورد رسیده است.

طبق گزارش سازمان ملل بیش از ۵۰ میلیون تن آوار در غزه وجود دارد (۳۰۰ کیلوگرم برای هر متر مربع) که ۲۱ سال زمان برای آواربرداری نیاز است.

سازمان ملل در گزارش خود نوشت که اگر ۱۰۰ کامیون به شکل روزانه کار آواربرداری را انجام دهند این کار ۱۵ سال طول خواهد کشید و حدود ۱.۲ میلیارد نیز هزینه لازم دارد.

«احمد الصوفی» شهردار رفح روز گذشته گفت که این شهر دیگر قابل سکونت نیست.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی