دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
يکشنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
کد خبر: ۸۸۸۷۴

گرد و خاک نیمه شرقی کشور را فرا می‌گیرد

گرد و خاک نیمه شرقی کشور را فرا می‌گیرد
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به گسترش محدوده بارش‌ به ۲۶ استان تا فردا دوشنبه (۸ بهمن‌ماه)، از وزش باد شدید و گرد و خاک در نیمه شرقی کشور از فردا تا پایان هفته خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز(۷ بهمن‌ماه) در استان‌های گیلان، اردبیل، برخی نقاط استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شرق و جنوب خوزستان، همدان، مرکزی و قزوین بارش برف و باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک در نقاط مستعد پیش‌بینی می‌شود.


تشدید و گسترش سامانه بارشی در استان‌ها 

وی ادامه داد: دوشنبه (۸ بهمن‌ماه) بر شدت فعالیت سامانه بارشی افزوده می‌شود و علاوه بر مناطق ذکر شده در استان‌های کرمانشاه، ایلام، نیمه شمالی فارس، البرز، تهران، قم، سمنان، گلستان، خراسان شمالی و برخی نقاط استان‌های اصفهان، کرمان و بوشهر نیز بارش پیش‌بینی شده است.


ارش پراکنده در شمال شرق

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه گفت: این سامانه سه شنبه (۹ بهمن‌ماه) در سواحل مرکزی و شرقی خزر، شمال شرق، شرق، مرکز، برخی نقاط جنوب شرق و جنوب کشور سبب بارش خواهد شد و چهارشنبه (۱۰ بهمن‌ماه) و پنجشنبه (۱۱ بهمن‌ماه) نیز در شمال شرق کشور بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.


وزش باد شدید و گرد و خاک در نیمه شرقی

به گفته ضیاییان از روز دوشنبه تا پایان هفته در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک پیش بینی می‌شود.

وی افزود: دوشنبه خلیج فارس، سه شنبه تا پنجشنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.
پیش‌بینی وضعیت جوی دو روز آینده تهران

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۸ بهمن‌ماه) ابری همراه با بارش باران و برف و وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۵ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) نیمه ابری تا ابری گاهی بارش پراکنده و افزایش باد به‌تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


گرم‌ترین و سردترین مراکز استان کدام است؟

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (۸ بهمن‌ماه) و پس فردا (۹ بهمن‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و تبریز و ارومیه با دمای ۴- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کیهان: مذاکره‌ پس از جنگ، نتیجه ندارد

انتقال آب در بلندمدت اصفهان را می‌کُشد!

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

پیشنهاد سردبیر
زندگی