يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۹۰۷۱۱

انقاد نماینده مجلس از حضور میلیونی اتباع در ایران

انقاد نماینده مجلس از حضور میلیونی اتباع در ایران
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: حضور میلیونی اتباع در کشور به ویژه در استان تهران فشار شدیدی بر امکانات آموزشی، درمانی، خدمات انرژی و امثال آن وارد کرده است.

سید علی یزدی‌خواه در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس در نطق خود گفت: تشییع پیکر دبیرکل حزب الله لبنان نه فقط یک رویداد مذهبی و سیاسی بلکه نمادی از مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار جهانی شناخته می‌شود. این مراسم الگویی برای نسل‌های آینده منطقه و جهان و تبلیغ فرهنگ شجاعت، ایثار، آزادگی و مقابله با ظلم و فساد تلقی می‌گردد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اما مهم‌ترین و بزرگ‌ترین موضوع کشور و وضعیت اقتصادی تورم افسارگسیخته است که زندگی را بر اقشار مختلف مردم به ویژه بازنشستگان محترم، حقوق‌بگیران و دهک‌های پایین جامعه سخت کرده است.

این نماینده مجلس ادامه داد: ورود آیتم‌های سوخت نیروگاهی ترانزیت برق در فیش‌های برق تولید کنندگان به ویژه در شهرک‌های صنعتی برای ما نامفهوم و غیرقابل قبول است. تهیه بسته حمایتی از سوی دولت برای صنایع خرد و متوسط ضروری است.

یزدی‌خواه تاکید کرد: سازمان‌ها و نهادها می‌بایست حقوق کارگران خود و بیمه آنان را کامل پرداخت کنند. تخفیف مالیاتی و تقبل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما از سوی دولت به میزان حداقل سه ماه از جمله پیشنهادات ما است.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: حضور میلیونی اتباع در کشور به ویژه در استان تهران فشار شدیدی بر امکانات آموزشی، درمانی، خدمات انرژی و امثال آن وارد کرده است. در مرحله اول حداقل دریافت هزینه تمام شده خدمات مانند آب، برق، گاز، نان حمل و نقل درمان و امثالهم مورد انتظار و مطالبه جدی ما می‌باشد.

یزدی خواه تصریح کرد:‌ پرداخت پاداش پایان خدمت همه فرهنگیان در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ مطالبه جدی ما می‌باشد. استان تهران علیرغم نام پرطمطراقش با نامهربانی‌هایی از نظام برنامه‌ریزی کشور در حوزه‌های مختلف مواجه است و علیرغم پرداخت ۵۳ درصد از کل مالیات این کشور و سهم ۳۵ درصدی در تولید ناخالص داخلی با مشکلات عدیده‌ای مانند هوای آلوده و مسائل زیست محیطی مناطق حاشیه‌ای مواجه است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی