۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۳:۳۲
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
کد خبر: ۹۰۷۵۷
وزیر خارجه آمریکا:

ترامپ به دنبال صلح اوکراین است، حتی با یک درصد شانس موفقیت | زلنسکی باید بابت مشاجره با ترامپ عذرخواهی کند

ترامپ به دنبال صلح اوکراین است، حتی با یک درصد شانس موفقیت | زلنسکی باید بابت مشاجره با ترامپ عذرخواهی کند
به گفته وزیر خارجه آمریکا، دولت ترامپ با وجود تنش‌های اخیر، همچنان روند دستیابی به صلح در اوکراین را پیگیری خواهد کرد، حتی با یک درصد شانس صلح.

به گزارش فراز؛  «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در پی نشست جنجالی در کاخ سفید میان رهبران اوکراین و ایالات متحده گفت: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تلاش خواهد کرد تا به توافقی برای حل درگیری در اوکراین دست یابد، حتی اگر شانس صلح تنها یک درصد باشد.»

روبیو در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان پس از شکست مذاکرات با «ولودیمیر زلنسکی» در کاخ سفید گفت: «اگر شانسی برای صلح وجود داشته باشد، حتی یک درصد، باید مورد بررسی قرار گیرد. و این همان چیزی است که رئیس‌جمهور ترامپ در تلاش برای انجام آن است.»

مذاکرات بین ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، و ترامپ درباره توافق صلح در اوکراین، روز جمعه پس از یک مشاجره در دفتر بیضی‌شکل کاخ سفید به شکست انجامید. مقامات ارشد دولت ترامپ از هیئت اوکراینی خواستند کاخ سفید را ترک کند و کنفرانس مطبوعاتی مشترک را لغو کردند. ترامپ همچنین امضای توافق مربوط به مواد معدنی کمیاب با زلنسکی را که پیش‌تر توسط دولت اوکراین تصویب شده بود، لغو کرد.

پیش‌بینی سقوط کی‌یف در ۳ روز از سوی دولت بایدن بود، نه روسیه!

مارکو روبیو در مصاحبه‌ با سی‌ان‌ان همچنین گفت که پیش‌بینی سقوط کی‌یف در سه روز، روایت روسیه نبود، بلکه ارزیابی دولت بایدن در آن زمان بود.

روبیو روز جمعه گفت: «او [زلنسکی] گفت "بله، بله، ما این را از روس‌ها شنیده‌ایم." اما این روایت روسیه نبود. این موضع رسمی دولت آمریکا بود. من به‌وضوح به یاد دارم که رهبران دولت بایدن ما را در جریان گذاشتند و گفتند که این جنگ ظرف پنج تا شش روز به پایان خواهد رسید. آن‌ها در آن زمان معتقد بودند که این ارزیابی‌شان درست است.»

«امیدوارم روابط با اوکراین به سمت واقع‌گرایی برود»

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین گفت که امیدوار است روابط با اوکراین پس از شکست مذاکرات در دفتر بیضی‌شکل کاخ سفید به سمت «واقع‌گرایی» برود.

روبیو گفت: «امید من این است که این [مذاکرات با اوکراین] بتواند از نو تنظیم شود، بلوغ بیشتری شکل بگیرد و مقداری واقع‌گرایی وارد شود، زیرا امشب مردم در اوکراین کشته خواهند شد. امشب مردم در این درگیری جان خود را از دست خواهند داد. ما در تلاش هستیم تا این جنگ که غیرقابل‌دوام است را پایان دهیم.»

«زلنسکی باید بابت مشاجره با ترامپ عذرخواهی کند»

مارکو روبیو همچنین دیدار بین ولودیمیر زلنسکی و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در کاخ سفید را «یک شکست مفتضحانه» خواند و خواستار عذرخواهی زلنسکی شد. روبیو گفت: «زلنسکی باید بابت تبدیل این دیدار به یک شکست مفتضحانه برای خودش، عذرخواهی کند.»

کاخ سفید: دنیا دید ترامپ پشت درهای بسته با چه چیزی روبه‌روست!

«کرولاین لویت» سخنگوی کاخ سفید هم در پی این نشست جنجالی در کاخ سفید گفت: «دنیا حالا دید که رئیس‌جمهور ترامپ در مذاکرات اوکراین پشت درهای بسته با چه چیزی روبه‌رو بوده است.»

لویت در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز گفت: «اگر فیلم را ببینید، این زلنسکی بود که در مقابل دوربین‌ها معاون رئیس‌جمهور را به چالش کشید و مشاجره را آغاز کرد. و همان‌طور که رئیس‌جمهور ترامپ گفت، عالی بود که دوربین‌ها روشن بودند، زیرا مردم آمریکا و کل دنیا دیدند که ترامپ و تیمش در مذاکرات با اوکراینی‌ها با چه چیزی سروکار داشته‌اند. آن‌ها فوق‌العاده سرسخت بوده‌اند، درحالی‌که ترامپ فقط به دنبال صلح است، و برای رسیدن به صلح، هر دو طرف باید پای میز مذاکره بیایند.»

او گفت که هر دو طرف باید مذاکره کنند و معمولا در یک توافق خوب، هر دو طرف تا حدودی ناراضی از میز مذاکره خارج می‌شوند.

لویت گفت: «رئیس‌جمهور زلنسکی این موضوع را درک نمی‌کند. و باز هم، این دولت قبلی نیست. جو بایدن دیگر در دفتر بیضی‌شکل حضور ندارد. ما دیگر چک‌های سفیدامضا برای جنگی که در فاصله‌ای دور در جریان است، بدون صلح واقعی و پایدار، صادر نخواهیم کرد. و این همان چیزی است که رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهد.»

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی