هادی طحاننظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در گفتگو با خبر ۱۴ صدا و سیما اظهار کرد: با بررسیهایی که ما در شورای نگهبان درباره «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران» داشتیم، باید اعلام کنم که ابهامات این شورا نسبت به موضوع تعویق انتخابات برطرف شده و ما نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شوراها ایراد یا ابهامی نداریم.
سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: البته هنوز ما نظر هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام درباره این مصوبه را دریافت نکردیم و هنوز این هیئت در این زمینه اعلام نظر نکرده است.
وی تصریح کرد: البته این مصوبه اجزای دیگری مثل تعیین شرایطی برای شهرداران و دهیاران دارد که نسبت به آنها ایرادات جزئی وجود دارد که امیدواریم با انجام اصلاحات از طرف مجلس، این موارد باقی مانده هم حل و فصل شود.
منبع:مهر
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟