چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ 23 July 2025
سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۹۱۴۵۰

نشست خبری کمیسیون فرهنگی ملجس درباره لایحه عفاف و حجاب

نشست خبری کمیسیون فرهنگی ملجس درباره لایحه عفاف و حجاب
کمیسیون فرهنگی مجلس نشست خبری برای تشریح ابعاد قانون عفاف و حجاب برگزار کرد.

 نشست خبری اعضای هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با موضوع تشریح ابعاد مختلف قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و پاسخ به سوالات، امروز ( ۲۱ اسفند) در محل کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این جلسه عنوان کرد: ۸۳ دستگاه فرهنگی به صورت مستقیم و غیرمستقیم با این کمیسیون در ارتباط هستند و تلاش شده در این مدت وظایف هر یک از این دستگاه‌ها شناسایی شود. ما کمیته‌هایی ذیل کمیسیون فرهنگی مجلس داریم.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما امروز می‌دانیم که چه دستگاه‌هایی در تولید فیلم‌های فاخر مسئولیت دارند. برای اولین بار بودجه سال ۱۴۰۴ را بر اساس احکام برنامه هفتم تنظیم کردیم.‌

وی اظهار کرد: سهم فرهنگ در لایحه بودجه سال گذشته ۲/۶ درصد بود که برای  لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ سهم فرهنگ از کل بودجه به ۳/۱ افزایش یافته و نسبتا رشد داشته است.

در ادامه امیرحسین بانکی پور، نماینده مردم اصفهان درباره قانون عفاف و حجاب عنوان کرد: مخاطب ۸۳ درصد قانون عفاف و حجاب، دستگاه‌های اجرایی هستند و وظایف فرهنگی و تمهیدات اقتصادی که باید صورت گیرد، در این قانون پیش‌بینی شده است. طبق نظر رئیس جمهور ما هم معتقدیم که قانون عفاف و حجاب یک مسئله فرهنگی است، اما این دلیل نمی‌شود که در این حوزه نیاز به قانون نداشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی