سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ 29 April 2025
سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
کد خبر: ۹۱۸۴۹

نگرانی اسرائیل باعث باز شدن درهای پناهگاه‌ها در تل‌آویو شد

نگرانی اسرائیل باعث باز شدن درهای پناهگاه‌ها در تل‌آویو شد
مقامات اسرائیلی امروز (سه‌شنبه) به دنبال نگرانی‌ها از احتمال پاسخ گروه‌های مقاومت به کشتار فلسطینیان درِ پناهگاه‌ها را باز کردند.

پناهگاه‌ها در چند منطقه در جنوب تل‌آویو گشوده شده‌اند.

به گزارش کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، در چند شهر مرکزی فلسطین اشغالی از جمله یفنه، ریشون لتسیون، رمات گان، هرتزیلیا، رحوفوت و پتیخ تیگوا در پناهگاه‌ها باز شده است.این دستور پس از آن صادر شده که ارتش اسرائیل بامداد امروز حملات گسترده‌ای به نوار غزه را آغاز کرد و بیش از ۳۵۰ غیرنظامی فلسطینی را به شهادت رساند.

مقامات نظامی یمن طی روزهای گذشته به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند به جنایات آمریکا و اسرائیل پاسخ خواهند داد.

«امین برعی» از مقامات ارشد نیروهای مسلح یمن روز گذشته گفت: «ما به برادرانمان در فلسطین و محور مقاومت این بشارت را می‌دهیم که یمن سلاح‌های بازدارنده راهبردی در اختیار دارد که دشمن نمی‌تواند با آن مقابله کند.»این مقام همچنین خبر داد که این کشور فناوری‌های جدید و پیشرفته‌ موشکی و پهپادی ابداع کرده که مقابله با آن‌ها برای دشمن سخت خواهد بود.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

دکتر سعید معدنی و دکتر سعید معیدفر در گفتگو با فراز بررسی کردند

انفجار اسکله رجایی ؛ آتشی که ایرانیان را هم‌بسته‌تر کرد

هشدار علی اصغر نخعی‌راد، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در مورد خطر رسوب اتباع افغانی:

لایحه دولت همان طرح «سازمان ملی مهاجرت» است

زندگی