پنجشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ 22 May 2025
دوشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۹۳۰۴۹

ترامپ: جو بایدن خواب‌آلود عمدا به میلیون‌ها جنایتکار، اجازه داد به کشور ما وارد شوند

ترامپ: جو بایدن خواب‌آلود عمدا به میلیون‌ها جنایتکار، اجازه داد به کشور ما وارد شوند
 دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر جو بایدن رئیس جمهوری پیشین لین کشور را «خواب آلود» خطاب کرد و گفت، او با سیاست های مهاجرتی خود اجازه داد میلیون ها جنایتکار وارد کشور ما شوند.

تارنمای هیل نوشت: ترامپ در پیامی به مناسبت عید پاک در پیام رسان «تروث سوشال» نوشت: برای همگان از جمله «دیوانگان چپ رادیکال» عید شادی را آرزو می کنم.

در پیام ترامپ آمده است: عید پاک بر همه مبارک باد، از جمله دیوانگان چپ افراطی که می جنگند و سخت تلاش می کنند قاتلان، اربابان مواد مخدر، زندانیان خطرناک، افراد روانی و اعضای باند تبهکار «ام اس-۱۳ و افراد همسر آزار را به کشور ما بازگردانند.

ترامپ افزود: عید پاک همچنین بر قضات ضعیف و ناکارامد و مقامات پلیسی مبارک باد که اجازه می دهند این حملات شوم به کشور ما ادامه یابد؛ حمله ای بسیار خشونت آمیز که هرگز فراموش نمی شود!

رئیس جمهوری آمریکا در پیام خود نوشت: جو بایدن خواب آلود از طریق سیاست مرزهای باز که در تاریخ ما به عنوان فاجعه بارترین اقدام ثبت خواهد شد، عمدا به میلیون ها جنایتکار اجازه داد بدون بررسی و ارزیابی کامل صلاحیت آنها به کشور ما وارد شوند.

اظهارات ترامپ همزمان با سرکوب شدید مهاجران در دولت او مطرح شده است. ترامپ در ماه های نخست روی کار آمدنش، صدها نفر را به زندان امنیتی السالوادور موسوم به «سکات» فرستاد. داستان یکی از این اخراجی ها، به نام کیلمار آبرگو گارسیا شهروند مریلندی که به اشتباه اخراج شد، موجی از انتقادهای سیاسی را در واشنگتن دی سی برانگیخت.

اخراج آبروگو گارسیا با وجود دستور یک قاضی مهاجرت ایالات متحده در سال ۲۰۱۹ اتفاق افتاد که به طور خاص از او در برابر اخراج به السالوادور محافظت می کرد و او و خانواده اش گفته اند که او بخشی از باند معروف به ام اس ۱۳ نیست.

ترامپ در پیام خود همچنین گفت، بایدن، رئیس جمهور پیشین، «بدترین و بی‌کفایت‌ترین رئیس‌جمهور ما بود؛ مردی که مطلقاً نمی‌دانست چه می‌کند.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر ادعاهای خود را درباره تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ تکرار کرد و در پیام خود نوشت به کسانی که در این انتخابات تقلب کردند عید پاک را تبریک می گوید.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

توضیخات رضا سپهوند، نماینده خرم‌آباد در مورد لوایح مالی

پیام روسیه در مورد FATF

تاثیر استخراج رمزارز بر ناترازی برق

ماینرها همچنان مشغول کارند!

گزارشی از هزینه‌کرد متفاوت شرکت داروسازی «کاسپین تأمین»

وقتی بودجه درمان، خرج برگزاری مراسم می‌شود

زندگی