يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ 18 May 2025
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
کد خبر: ۹۳۷۲۰

عراقچی: وضعیت منطقه برای ایران بسیار مهم است | خواستار خویشتنداری هند و پاکستان هستنیم

عراقچی: وضعیت منطقه برای ایران بسیار مهم است | خواستار خویشتنداری هند و پاکستان هستنیم
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با تاکید بر اهمیت روابط جمهوری اسلامی ایران با پاکستان و سایر کشورهای منطقه گفت: در طول سفر به اسلام‌آباد روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ را مرور خواهیم کرد و تلاش داریم تا همکاری‌های ایران و پاکستان در مسیر بهتری قرار بگیرد.

به گزارش فراز، سید عباس عراقچی بامداد دوشنبه به وقت محلی در بدو ورود به اسلام‌آباد در جمع خبرنگاران پیرامون اهداف سفر رسمی خود به پاکستان گفت: روابط دو کشور از اهمیت بالایی برخوردار بوده همچنان که روابط ایران با سایر کشورهای منطقه از جمله هند نیز حائز اهمیت است.

وی تاکید کرد: وضعیت منطقه برای ایران بسیار مهم است و ما ضمن تاکید بر کاهش تنش‌ها از همه طرف‌ها خواستار خویشتنداری و جلوگیری از تشدید اوضاع هستیم.

عراقچی گفت که دیدارهای مهمی با مسوولان پاکستانی جمله رئیس جمهور، نخست وزیر و وزیر امور خارجه کشور میزبان تنظیم شده و ما با دوستان خود روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای را مرور خواهیم کرد.وی ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های ما برای قرار گرفتن همکاری‌های ایران و پاکستان در مسیر بهتر است.

وزیر امور خارجه افزود که تلاش خواهیم کرد که شاهد کاهش تنش‌ها در منطقه نیز باشیم.

 ششم اردیبهشت امسال سید عباس عراقچی در گفت و گو با محمد اسحاق‌دار معاون نخست‌ وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان از آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین دهلی و اسلام‌آباد خبر داد.

این دومین سفر وزیر امور خارجه دولت چهاردهم به پاکستان محسوب می‌شود. عراقچی اواسط آبانماه سال گذشته نیز برای دیدار با مقام‌های بلندپایه پاکستانی به اسلام‌آباد سفر کرد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزیر خارجه عمان: ظهور برخی نشانه‌ها از شکل‌گیری یک رویکرد جدید در واشنگتن، باعث خوشبینی و امیدواری من شده

عراقچی: مکان و زمان دور بعدی مذاکرات، به زودی اعلام می‌شود

عارف: داوطلب تحریم نیستیم

رئیس‌جمهور عامل این وضعیت نیست؛ دکتر پزشکیان به‌دنبال حل مشکل است، نه یافتن مقصر

ولایتی: ایران کشوری مستقل، با اعتماد به نفس و قدرتمند است

کارشناس صهیونیست: اسرائیل کاملاً از راهبرد منطقه‌ای ترامپ حذف شده

وزیر جنگ اسرائیل: همه شواهد حاکی از ترور محمد السنوار است

استعفای مجید جلالی از فدراسیون فوتبال

تخت روانچی: در مورد کنسرسیوم هسته‌ای صحبتی نکرده‌ایم، ولی ایده‌هایی در این زمینه مطرح شده

دبیر شورای امنیت ملی: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند

تیراندازی در تخت جمشید؛ ماجرا چه بود؟

 پذیرش دانشجویان اتباع مهاجر ممنوع شد

بارزانی در تهران فارسی سخنرانی کرد

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در روابط تهران و ایروان هیچ چالشی وجود ندارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی