يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۹۳۸۳۷
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری:

نظر ما درباره مذاکرات، همان است که رهبری ترسیم کرده‌اند

نظر ما درباره مذاکرات، همان است که رهبری ترسیم کرده‌اند
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری، درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا تأکید کرد که نباید دچار افراط یا تفریط شد، نظر ما همان است که رهبری ترسیم کرده‌اند.

 آیت الله علیرضا اعرافی نائب رییس مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌وگویی، درباره نظر حوزه و مراجع تقلید درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: نظر ما همان است که رهبری ترسیم کرده‌اند و نباید افراط و تفریط کرد، نه خوشبینی زیاد و نه بدبینی داشت و باید با آمادگی و استقامت و استواری مسیر را طی کنند.

 نایب رییس مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به این سوال که با توجه به روز افزونی استفاده از رمزارزها و تاکیدات رهبری درخصوص ورود حوزه درباره موضوعات فقهی در حوزه رمزارز آیا حوزه در این زمینه ورود کرده و برنامه‌ریزی داشته است، گفت: تاکنون سه الی چهار درس خارج تحقیقی در این زمینه طی دو سال گذشته برگزار شده است دو الی سه جلد کتاب در این زمینه از سوی حوزه منتشر شده است و این روند ادامه دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این اقدامات می‌تواند در کاهش مشکلات این حوزه موثر باشد، گفت: قطعا می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد و افق‌هایی را نشان دهد. کارهای مطالعاتی در این زمینه مستمرا در حال پیگیری است.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

پیشنهاد سردبیر
زندگی