گفتوگوی عراقچی با مقامات واتیکان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
به گزارش فراز؛ «سید عباس عراقچی» پس از پایان دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، با نخست وزیر و وزیر امور خارجه واتیکان دیدار کرد و در جمع خبرنگاران در خصوص این دیدارها اظهار داشت: درباره مسائل جاری و مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت وگوهای سازنده ای با مقامات واتیکان داشتم.
وزیر امور خارجه گفت: به موضوع سلاح های کشتار جمعی و فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر حرام بودن این سلاح ها نیز اشاره شد و دیدگاه های مشترکی میان ما و مسئولان واتیکان در این زمینه وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: درخصوص جنایاتی که در فلسطین صورت می گیرد به صورت مفصل با مقامات واتیکان گفت وگو کردیم و در باب گفت وگوهای بین ادیانی میان اسلام و مسیحیت نیز تبادل نظر شد.
وزیر امور خارجه تاکید کرد: در مجموع دیدارهای بسیار خوبی بود و امیدوار هستیم ارتباطات ما تقویت شود چرا که گفت وگوهای خیلی مفید و سازنده ای داشتیم که ادامه خواهد یافت.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد