دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ 16 June 2025
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
کد خبر: ۹۴۸۵۷

قیمت طلای جهانی؛ شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

قیمت طلای جهانی؛ شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
‌قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۲۶ درصد کاهش به ۳۳۱۰ دلار و ۴۲ سنت رسید.

 

براساس گزارش رویترز،  قیمت طلا بیش‌از ۱ درصد کاهش یافته است. گزارش مثبت اشتغال آمریکا دورنمای کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سال جاری میلادی را تیره و تار کرده است. از طرف دیگر، قیمت نقره تا بالاترین رقم از ۲۰۱۲ افزایش یافته است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۲۶ درصد کاهش به ۳۳۱۰ دلار و ۴۲ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۸۴ درصدی به ۳۳۴۶ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

گزارش وزارت کار آمریکا نشان داد لیست حقوق‌بگیران بخش غیر کشاورزی در این کشور ۱۳۹ هزار شغل در ماه مه افزایش داشته، درحالی‌که اقتصاددان‌ها انتظار یک افزایش ۱۳۰ هزار تایی را داشتند. نرخ بیکاری هم روی ۴.۲ درصد ثابت مانده است.

این اطلاعات خبر خوبی برای طلا نیست، چون فدرال رزرو را تشویق می‌کند نرخ بهره را برای مدت بیشتری ثابت نگه دارند.

به‌نظر می‌رسد سیاست‌گذاران فدرال رزرو آمریکا تا ماه سپتامبر برای اولین کاهش نرخ بهره منتظر می‌مانند و یک‌بار دیگر هم نرخ بهره را در ماه دسامبر پایین می‌آورند.

طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان تورم و بی‌ثباتی‌های ژئوپولیتیکی بوده، اما نرخ بالای بهره تقاضا برای این فلز گران‌بها به‌عنوان یک سرمایه غیرسودده را پایین می‌آورد.

در زمینه سیاست تجاری، هنوز ابهامات بسیاری پس‌از گفت‌وگوی رؤسای جمهور چین و آمریکا وجود دارد. انتظار نمی‌رود مسائل بین این دو کشور با یک گفت‌وگوی تلفنی حل شود.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۹۳ درصد افزایش به ۳۶ دلار و ۱۴ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۲.۴۷ درصدی ۱۱۶۸ دلار و ۷۶ سنت معامله می‌شود، یعنی بالاترین رقم از مارس ۲۰۲۲.

منبع:خبرآنلاین

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شبانگاه دوشنبه؛ انفجار در صداوسیما، ایران به ساکنان تل آویو هشدار تخلیه داد

پنتاگون در حال بررسی اعزام نیرو‌های تقویتی بیشتری به خاورمیانه است

سخنگوی ستادکل نیروهای مسلح: دست جمهوری اسلامی کاملا پر است

واکنش سپاه به حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیما

۲ امدادگر هلال‌احمر مورد اصابت پرتابه‌های اسرائیلی قرار گرفتند

وزیر خارجه آلمان: ایران ممکن است با انزوای بیشتری روبه‌رو شود

افشای گاف امنیتی اسرائیل در پادگان‌های نظامی

واکنش طالبان به حملات جنایتکارانه اسرائیل علیه ایران

پیام مصطفی تاجزاده از زندان اوین درباره حمله اسرائیل به ایران

آغاز حملات جدید ایران به اسرائیل؛ الحدث: ده موشک ایرانی به سمت اسرائیل شلیک شد

مقام ارشد امنیتی: ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده‌

جبلی پس از حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیما: خبرنگار چه تهدیدی برای صهیونیست دارد، جز کاغذ آغشته به خون؟

تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان؛ اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا

رد خون؛ تصاویری از حمله اسرائیل به مردم تهران

پیشنهاد سردبیر
زندگی