۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۰:۱۹
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
کد خبر: ۹۴۹۵۲

نرخ تورم کالاهای وارداتی و صادراتی اعلام شد

نرخ تورم کالاهای وارداتی و صادراتی اعلام شد
براساس اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته شاخص قیمت کالاهای وارداتی و صادراتی نسبت به فصل قبل(تورم فصلی) به ترتیب ۱۶.۶ و ۲۸.۶ درصد افزایش داشته است.

در فصل زمستان ۱۴۰۳، شاخص قیمت کل کالاهای وارداتی مبتنی بر دادههای ریالی ۹۶۴.۶ است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۱۶.۶ درصد، نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۷۱.۸ درصد و در چهارفصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ۶۰.۹ درصد افزایش داشته است.

دلاری: در فصل زمستان ۱۴۰۳، شاخص قیمت کل کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های دلاری برابر با ۱۴۸.۳ می‌باشد که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۵.۶ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۹.۵ درصد و در چهارفصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ۱۲.۳ درصد افزایش داشته است.

همچنین در زمستان سال گذشته شاخص قیمت کل کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های ریالی ۳۱۱.۸ است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۲۸.۶ درصد، نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۶۱.۲ درصد و در چهارفصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ۳۲.۵ درصد افزایش داشته است.

دلاری: در فصل زمستان ۱۴۰۳، شاخص قیمت کل کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های دلاری برابر با ۱۰۷.۴ است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۱.۱ درصد کاهش، نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲.۷ درصد و در چهارفصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ۴.۰ درصد افزایش داشته است.

تورم فصلی

در بازه زمانی گفته شده، درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر دادههای ریالی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۱۶.۶ درصد اعلام شده است. در واقع در این فصل بیشترین تورم فصلی با ۲۲.۱ درصد مربوط به گروه آلات و دستگاه های اپتیک و...  و کمترین تورم فصلی با ۰.۶ درصد مربوط به گروه محصولات نباتیاست. گروه محصولات صنایع غذایی و ... نیز با تورم ۵.۳- درصد بیشترین کاهش را داشته است.

دلاری: در فصل زمستان ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های دلاری نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) برابر با ۵.۶ درصد است. علاوه بر موارد گفته شده درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده های ریالی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۲۸.۶ درصد است. در این فصل بیشترین تورم فصلی با ۴۸.۸ درصد مربوط به گروه ماشین آلات و وسایل مکانیکی، ادوات برقی و ... و کمترین تورم فصلی با ۰.۰ درصد مربوط به گروه اشیاء هنری، اشیاء کلکسیون و ...است  

در این زمان درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های دلاری نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) برابر با ۱.۱- درصد اعلام شده است.

تورم نقطه به نقطه

ریالی: در فصل زمستان ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های ریالی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۷۱.۸ درصد می‌باشد. در این فصل بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۱۰۸.۷ درصد مربوط به گروه  آلات و دستگاه‌های اپتیک و...  و کمترین تورم نقطه به نقطه با ۰.۳ درصد مربوط به گروه حیوانات زنده و ... است. گروه محصولات صنایع غذایی نیز با تورم ۱۰.۷- درصد بیشترین کاهش را داشته است ...

دلاری: در فصل زمستان ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده¬های دلاری نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برابر با ۱۹.۵ درصد است.

بررسی داده ها نشان می دهد در فصل گفته شده، درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های ریالی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۶۱.۲ درصد بود که  بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۱۳۴.۷ درصد مربوط به گروه ماشین آلات و وسایل مکانیکی، ادوات برقی و ... و کمترین تورم نقطه به نقطه با ۰.۰ درصد مربوط به گروه اشیاء هنری، اشیاء کلکسیون و ...است.  

البته در سه ماهه چهارم سال گذشته درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده های دلاری نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برابر با ۲.۷ درصد اعلام شده بود.

تورم سالانه    

در فصل زمستان ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده های ریالی در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۶۰.۹ درصد است. در فصل مورد بررسی بیشترین تورم سالانه با ۱۰۶.۲ درصد مربوط به گروه آلات و دستگاه های اپتیک و... و.   و کمترین تورم سالانه با ۱.۶ درصد مربوط به گروه پوست خام و ... است. همچنین گروه محصولات نباتی و ... نیز با تورم ۹.۰- درصد بیشترین کاهش را داشته است.  

دلاری: در این فصل، درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های دلاری در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال قبل برابر با ۱۲.۳ درصد اعلام شده است.

همچنین درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده¬های ریالی در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۳۲.۵ درصد بود  که در این فصل بیشترین تورم سالانه با ۷۶.۴ درصد مربوط به گروه ماشین آلات و وسایل مکانیکی، ادوات برقی و ... و کمترین تورم سالانه با ۰.۰ درصد مربوط به گروه  اشیاء هنری، اشیاء کلکسیون  و ... است.

دلاری: در فصل مورد بررسی درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های دلاری در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال قبل برابر با ۴.۰ درصد اعلام شده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی