دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ 16 June 2025
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
کد خبر: ۹۴۹۷۰

آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در کشور

آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در کشور
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن اشاره به آخرین وضعیت کرونا در دنیا، گفت: کووید_۱۹ دیگر به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده و در حال حاضر نیز سویه‌های ایجادکننده این بیماری جزو سویه‌های خطرناک نیستند؛ هرچند که همچنان باید مانند سایر بیماری‌های تنفسی، رعایت نکات بهداشتی را مد نظر داشت.

 

دکتر قباد مرادی  درباره آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: بر اساس یافته‌های نظام‌ مراقبت عفونت‌های تنفسی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر کشور، در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد ماه سال جاری، کووید_۱۹ عامل حدود ۱۰درصد از عوامل عفونت های تنفسی است. همچنین ویروس سرماخوردگی و آنفلوآنزا به ترتیب عامل ۸ و ۷ درصد عفونت‌های تنفسی هستند. در مقایسه با اردیبهشت ماه سال گذشته، نسبت کمتری از عفونت‌های تنفسی در اردیبهشت ماه سال جاری کووید_۱۹ است. 

وی درباره وضعیت ابتلا به کووید_۱۹ در سطح جهان گفت: درصد «مثبت شدن» تست‌های کووید-۱۹ در کشورهای منطقه «مدیترانه شرقی»، «آسیای جنوب شرقی» و «اقیانوس آرام» افزایش یافته و به حدود ۱۱ تا ۱۵ درصد رسیده است. 

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری ضروری است، گفت: رعایت آداب بهداشتی برای تمام مردم به ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر توصیه می‌شود. شستن مرتب دست‌ها و پرهیز از لمس چشم، دهان و بینی با دست توصیه می‌شود. به منظور پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های تنفسی به تمام افراد به ویژه افراد دارای بیماری زمینه‌ای توصیه می‌شود در اماکن شلوغ و وسایل نقلیه عمومی از ماسک استفاده کنند. همچنین از دست‌ دادن و روبوسی‌ کردن تا زمانی که امکان انتقال ویروس بالا است، می‌بایست خودداری کرد. 

قبادی با بیان اینکه کووید_۱۹ به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده، گفت: بازهم تاکید می‌کنم که کووید_۱۹ به یک بیماری بومی تبدیل شده و در حال حاضر، سویه‌های ایجادکننده این بیماری جزو سویه‌های خطرناک نیستند. 

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شبانگاه دوشنبه؛ انفجار در صداوسیما، ایران به ساکنان تل آویو هشدار تخلیه داد

پنتاگون در حال بررسی اعزام نیرو‌های تقویتی بیشتری به خاورمیانه است

سخنگوی ستادکل نیروهای مسلح: دست جمهوری اسلامی کاملا پر است

واکنش سپاه به حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیما

۲ امدادگر هلال‌احمر مورد اصابت پرتابه‌های اسرائیلی قرار گرفتند

وزیر خارجه آلمان: ایران ممکن است با انزوای بیشتری روبه‌رو شود

افشای گاف امنیتی اسرائیل در پادگان‌های نظامی

واکنش طالبان به حملات جنایتکارانه اسرائیل علیه ایران

پیام مصطفی تاجزاده از زندان اوین درباره حمله اسرائیل به ایران

آغاز حملات جدید ایران به اسرائیل؛ الحدث: ده موشک ایرانی به سمت اسرائیل شلیک شد

مقام ارشد امنیتی: ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده‌

جبلی پس از حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیما: خبرنگار چه تهدیدی برای صهیونیست دارد، جز کاغذ آغشته به خون؟

تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان؛ اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا

رد خون؛ تصاویری از حمله اسرائیل به مردم تهران

پیشنهاد سردبیر
زندگی