۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۳:۲۷
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۹۷۹۲۷

روایت یک زن از شبی که ترامپ قصد تجاوز به او را داشت

روایت یک زن از شبی که ترامپ قصد تجاوز به او را داشت
هنرمندی که تقریبا سه دهه پیش برای اولین بار «جفری اپستین» و «گیسلاین مکسول» را به تجاوز جنسی متهم کرد، به نیویورک تایمز گفته است که در آن زمان از مقامات اجرای قانون خواسته بود تا درباره افراد قدرتمند در حلقه آنها - از جمله دونالد ترامپ - تحقیق کنند.

 این هنرمند، «ماریا فارمر»، از اولین زنانی بود که در سال ۱۹۹۶، اپستین و شریک زندگی‌اش مکسول را به جرم جرایم جنسی متهم کرد، زمانی که او همچنین «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا را در میان دیگر افراد نزدیک به اپستین شناسایی کرد و شایسته توجه دانست.

فارمر این پیام را که به نیویورک‌تایمز گفته، زمانی که در سال ۲۰۰۶ دوباره توسط اف‌بی‌آی در مورد اپستین مورد بازجویی قرار گرفت، بیان کرده بود. او به طور خاص به دلیل برخورد نگران‌کننده‌ای که اواخر شبی در سال ۱۹۹۵ در دفتر اپستین با ترامپ داشت که به گفته او در آن زمان به مأموران اجرای قانون گفته بود و از آن زمان به طور عمومی بازگو کرده است، نام ترامپ را مطرح کرد.

فارمر به رسانه آمریکایی گفت که مدت‌هاست در این فکر است که سازمان‌های اجرای قانون چگونه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۶ به شکایات او رسیدگی کرده‌اند.

در سال ۲۰۰۸، اپستین با دادستان‌های فدرال در جنوب فلوریدا به توافقی رسید که به او اجازه داد از اتهامات شدیدتر فدرال فرار کند، در حالی که به جرائم ایالتی در زمینه‌ فراهم کردن دختران زیر سن قانونی برای فحشا و تحریک به فحشا اعتراف می‌کرد. محققان می‌گویند که او در سال ۲۰۱۹ در سلول زندان در حالی که منتظر محاکمه به جرم قاچاق جنسی کودکان بود، خودکشی کرد.

مکسول هم در سال ۲۰۲۲ به جرم قاچاق جنسی به ۲۰ سال زندان محکوم شد.

روایت فارمر می‌تواند نشان دهد که نام ترامپ در چه زمینه‌ای ممکن است در پرونده‌های منتشر نشده‌ مربوط به اپستین ظاهر شود، موضوعی که باعث خشم و اختلاف بی‌سابقه‌ای در میان حامیان معمولاً وفادار رئیس جمهور آمریکا شده است.

به گزارش گاردین، هرگونه مدرک مستند از تلاش‌های فارمر برای جلب توجه اف‌بی‌آی به همکاران اپستین می‌تواند از نظر سیاسی برای ترامپ دردسرساز باشد، کسی که تلاش کرده است تا توجه را از روابط خود با این مجرم جنسی محکوم منحرف کند، اما تاکنون موفق نشده است. روایت فارمر همچنین می‌تواند بی‌اعتمادی بیشتری را نسبت به روایت رسمی وقایع، از جمله یافته‌هایی مبنی بر خودکشی اپستین، ایجاد کند.

پرونده‌های سنگین اپستین مطمئناً حاوی سوابق زیادی است که منتشر نشده‌اند و احتمالاً شامل نام‌ها و جزئیات نکات، شواهد، شهادت‌ها و روابطی است که در طول تحقیقات جمع‌آوری شده‌اند اما ممکن است در پیگرد قانونی او و مکسول تأیید یا به آنها استناد نشده باشد.

سازمان‌های اجرای قانون، ترامپ را به هیچ تخلفی در رابطه با اپستین متهم نکرده‌اند و او هرگز به عنوان هدف هیچ تحقیقی نامگذاری نشده است. در همین حال کاخ سفید روایت فارمر را رد کرد و به نیویورک‌تایمز گفت که ترامپ سال‌ها پیش به دوستی خود با اپستین پایان داده است.

رابطه ترامپ با اپستین از زمانی که دادستان کل او، پم بوندی، و مدیر اف‌بی‌آی، کش پاتل، از وعده‌های قبلی خود برای انتشار پرونده‌های تحقیقاتی اپستین عقب‌نشینی کردند، تحت بررسی‌های دقیق و جدیدی قرار گرفته است.

ترامپ با خشم فزاینده‌ای به واکنش‌های منفی هوادارانش - و دموکرات‌ها - واکنش نشان داده است. اما این پاسخ‌ها، واکنش‌ها متقابل را خنثی نکرده است و ترامپ سپس خواستار انتشار عمومی شهادت‌های مربوط به هیئت منصفه عالی در پیگرد قانونی اپستین شد و اصرار داشت که چیزی برای پنهان کردن ندارد.

فارمر گفت وقتی ترامپ در دفتر اپستین بالای سرش ایستاده بود و به پاهای او خیره شده بود، احساس ترس کرد. سپس اپستین وارد اتاق شد و او به یاد می‌آورد که اپستین به ترامپ گفته بود: «نه، نه. او اینجا برای تو نیست.»

آن دو مرد اتاق را ترک کردند و فارمر گفت که او حرف‌های ترامپ را شنیده که می‌گوید فکر می‌کند او ۱۶ سال دارد. فارمر به تایمز گفت که دیگر هیچ تعامل نگران‌کننده‌ای با او نداشته و هرگز ندیده که او با دختران یا زنان دیگر رفتار نامناسبی داشته باشد.

در همین حال، مدیر ارتباطات کاخ سفید، به تایمز گفت: «رئیس جمهور هرگز در دفتر اپستین نبود. واقعیت این است که رئیس‌جمهور آمریکا او را به دلیل چندش‌آور بودن از باشگاهش بیرون کرد.»

کارولین لویت، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید هم گفت: «خبرنگاران احمق نیویورک تایمز به شدت در حال بازتولید اخبار هستند تا سعی کنند رئیس‌جمهور ترامپ را به جفری اپستین ربط دهند. اینکه اپستین عضو باشگاه مارالاگو بوده، خبر جدیدی نیست، زیرا همان باشگاهی است که دونالد ترامپ اپستین را به دلیل چندش‌آور بودن از آن بیرون کرد. این داستان‌ها تلاش‌های خسته‌کننده و رقت‌انگیزی برای منحرف کردن توجه از تمام موفقیت‌های دولت رئیس‌جمهور ترامپ هستند.»

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
پیشنهاد سردبیر
زندگی