سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 16 December 2025
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
کد خبر: ۹۸۸۸۰

پیش‌بینی وضعیت هوا طی پنج روز آینده

پیش‌بینی وضعیت هوا طی پنج روز آینده
رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، پنج روز آینده را در چهار استان و نواحی مختلفی از ایران همراه با وزش باد و گرد و خاک پیش‌بینی کرد.

صادق ضیاییان وضع هوای ۵ روز آینده را پیش‌بینی و اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری هواشناسی در پنج روز آینده (امروز دوشنبه ۱۳ مردادماه)، در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان و برخی نقاط هرمزگان، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. این وضعیت روز جمعه در ارتفاعات مرکزی زاگرس نیز انتظار می‌رود.

ضیاییان ادامه داد: همچنین در پنج روز آینده، در برخی نقاط شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز، جنوب، جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، در برخی ساعات وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. شرق دریای عمان نیز در این مدت مواج خواهد بود.

بیشترین و کمترین دمای تهران در دو روز آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا سه‌شنبه (۱۴ مردادماه) کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش باد با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۱۵ مردادماه) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش باد با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

سردترین و گرم‌ترین استان‌ها کدامند؟ 

ضیاییان در پایان گفت: برای فردا و پس فردا (۱۴ و ۱۵ مردادماه) اهواز در استان خوزستان با دمای ۴۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری با دمای ۱۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور پیش‌بینی شدند.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مذاکرات با ایران را به پرونده هسته‌ای و موشک‌های بالستیک محدود نکنید!

ثبت ۱۱۵ فوتی از ابتدای موج امسال و تداوم اوج‌گیری تا یک ماه دیگر

ریسک مالیاتی شرکت‌ها با دانشگاه صفر می‌شود

رایزنی مجدد مصر و آژانس درباره پرونده هسته‌ای ایران

بسیج ۵۰۰ وکیل جهادی برای حمایت حقوقی از آمران به معروف

رشد منفی در کمین؛ چرا بخش انرژی ایران به «فرماندهی اقتصادی واحد» نیاز دارد؟

روسیه و ایران متعهد به نظم جهانی دموکراتیک و مقابله با فشارهای غرب هستند 

«بی‌نظمی نوین جهانی»؛ سودان و فلسطین در صدر فهرست اضطراری انسانی سال ۲۰۲۶

توافق ایران و روسیه برای عملیاتی‌سازی کریدور شمال–جنوب

حکم اولیه دادگاه کره‌ جنوبی برای ۴ ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز اعلام شد

سخنگوی دولت: ایران پیامی را برای آمریکا ارسال نکرده

سخنگوی قوه قضائیه: ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

اصلاحات اقتصادی در راستای حفظ کرامت و منزلت مردم انجام می‌شود

هشدار وزیر آمورش و پروش نسبت به نفوذ ناهنجاری‌ها در پوشش فعالیت‌های فرهنگی و هنری مدارس

پیشنهاد سردبیر
زندگی