ویدیو؛ ضرب و شتم زنی در گچساران به دلیل حجاب؟
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس؛ سرهنگ ارسلان خادمیان اظهار کرد: درپی انتشار ویدئویی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و شتم یک زن در یکی از میادین این شهرستان، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۱ قرار گرفت. آنها با هماهنگی قضایی به محل اعزام شدند و فرد ضارب را شناسایی و دستگیر کردند.
وی بیان کرد: متهم دستگیرشده به هویت معلوم دارای بیماری اعصاب و روان است و از تعادل روحی مناسبی برخوردار نیست و این موضوع هیچ ارتباطی با مسئله رعایت حجاب ندارد. ضارب دستگیرشده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
در روز سهشنبه ۱۴ مرداد، فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از شهروندان خواست هشدارهای انتظامی را جدی بگیرند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
منبع:ایسنا
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد