يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 07 December 2025
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
کد خبر: ۹۹۰۸۵

تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی

تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی
بنا بر اعلام سازمان هواپیمایی کشوری با عنایت به نظارت‌های میدانی به‌عمل‌آمده، گزارشات دریافتی از دستگاه‌های نظارتی و گشت مشترک کارشناسان این سازمان با سازمان حمایت پروانه فعالیت یک شرکت خدمات مسافرت هوایی و مجوز فروش اینترنتی بلیت آن شرکت به‌دلیل گران‌فروشی در بازه زمانی اربعین، به مدت یک ماه تعلیق شد.

 به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری مطابق بند ۱۰ بخشنامه ای به تاریخ ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴ و در راستای اعمال اختیارات قانونی مندرج در ماده ۵ قانون هواپیمایی کشوری مصوب ۱۳۲۸ و نظارت بر فعالیت‌های هواپیمایی کشوری به منظور حفظ مصالح عمومی و با استناد به مفاد مصرحه در ماده ۱۶ قانون هواپیمایی کشوری و نیز به‌دلیل عدم رعایت ماده ۳۰ آیین‌نامه نظارت بر تأسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی و با استناد به ماده ۳۱ آیین‌نامه اخیرالذکر، پروانه فعالیت شرکت خدمات مسافرت هوایی «ره‌بال آسمان» و مجوز فروش اینترنتی این شرکت از تاریخ ۱۵ مردادماه ۱۴۰۴ به‌دلیل گران‌فروشی بلیت هواپیما در بازه زمانی اربعین، به مدت یک ماه تقویمی تعلیق می‌ شود.

بدیهی است طبق ماده ۱۹ آیین‌نامه هیأت وزیران ناظر بر تأسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و زیارتی، قبول هرگونه تعهد جدید در مدت تعلیق، منجر به لغو مجوز فعالیت آن شرکت خواهد شد.

لازم به ذکر است رفع تعلیق شرکت فوق، از طریق اعلام رسمی این سازمان و صرفاً پس از پایان مدت تعیین‌شده، منوط به سپردن تعهد کتبی مبنی بر رعایت کامل مفاد آیین‌نامه مذکور و عدم ارتکاب مجدد به تخلفات نرخی در آینده خواهد بود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

باشگاه استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۳۰ چه وضعیتی دارند؟

رقم پرداخت وام ازدواج بانک‌ها چه تغییری کرد؟

عامل مرگ ۹ نفر در آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت معرفی شد

آمار کودکان کشته‌شده در غزه پس از آتش‌بس

شهروندان روسی در ایران عکس و فیلم نگیرند

پالتیکو: سند جدید «راهبرد امنیت ملی» آمریکا، چالشی بنیادین پیش پای دولتی‌های میانه‌گرای اروپا قرار داده

نماینده مجلس: عمده ارز ترجیحی در اختیار حدود ۲۶۰ شرکت واردکننده دارو قرار دارد

برگزاری قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هشدار کارشناس بلژیکی به گارسیا

معاون وزیر نیرو: بحران آب در آستانه نقطه بی‌بازگشت است

پیشنهاد سردبیر
زندگی