شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ 09 August 2025
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۶
کد خبر: ۹۹۰۸۶

دیدار پوتین و ویتکاف در چه فضایی برگزار شد؟

دیدار پوتین و ویتکاف در چه فضایی برگزار شد؟
مشاور کرملین اعلام کرد که دیدار رئیس‌جمهور روسیه با نماینده ویژه آمریکا در فضایی سازنده برگزار شده و ۲ طرف درباره بحران اوکراین و همچنین آینده همکاری‌های راهبردی میان واشنگتن و مسکو گفت‌وگو کرده‌اند.

 «یوری اوشاکوف» مشاور رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه اعلام کرد گفت‌وگوی انجام‌شده میان «ولادیمیر پوتین» و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه آمریکا، سازنده بوده است.

بر اساس اظهارات اوشاکوف، در این دیدار بحران اوکراین به‌طور مفصل مورد بررسی قرار گرفته و ولادیمیر پوتین پیام‌هایی را در خصوص این بحران به طرف آمریکایی منتقل کرده است.

مشاور رئیس‌جمهور روسیه همچنین افزود که پیام‌هایی نیز از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص اوکراین دریافت شده است.

به گفته او، در این دیدار همچنین درباره چشم‌اندازهای توسعه احتمالی همکاری‌های راهبردی میان ایالات متحده آمریکا و روسیه تبادل نظر صورت گرفته است.

علاوه بر این، «کریل دیمیتریف»، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه و نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور همکاری اقتصادی با کشورهای خارجی، پس از دیدار پوتین و ویتکاف گفت که گفت‌وگو بر همه چیز غلبه خواهد کرد.

او با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «از همه شما بابت آرزوهای خوبتان برای موفقیت سفر استیو ویتکاف به مسکو سپاسگزارم ... گفت‌وگو پیروز خواهد شد.»

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

این ادعای مقام دولت رئیسی مهمل است

لاریجانی چگونه قرار است کشور را سروسامان دهد؟

کیهان ادعای خود درباره دلیل کم‌بارشی را به دیگران منتسب کرد!

نتانیاهو نیویورک تایمز را متهم و تهدید کرد

واکنش ترکیه به توافق صلح ارمنستان و آذربایجان

موضع وزرای خارجه ۵ کشور غربی در مخالفت با اشغال غزه

دعوت گروه FATF از ایران برای مذاکره؛ دو خبر خوش مدنی‌زاده برای مردم

دعوت رسمی FATF بعد از حدود ۶ سال، از رئیس مرکز اطلاعات مالی کشور برای مذاکره مستقیم

امضای توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان در کاخ سفید | ترامپ خطاب به الهام علی‌اف و پاشینیان: اگر رابطه خوبی نداشتید، به من زنگ بزنید تا موضوع را درست کنم

قالیباف «جریان آزاد اطلاعات» را دغدغه مجلس خواند

وضعیت سلامتی اکبر عبدی بعد از بستری شدن در بیمارستان

نماینده مجلس: اسرائیل به وابستگان خود ابلاغ کرده تولید محتوا درباره حمله به ایران را تشدید کنند

چرا تمساح‌ها به خوردن سنگ علاقه دارند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی