يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
کد خبر: ۹۹۲۹۰

واژگونی مینی‌بوس در پارس‌آباد مرگبار شد؛ اعلام آمار مصدومان

واژگونی مینی‌بوس در پارس‌آباد مرگبار شد؛ اعلام آمار مصدومان
واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در شهرستان پارس‌آباد واقع در شمال استان اردبیل، موجب مصدوم شدن ۲۶ نفر و جان باختن یک سرنشین دیگر شد.

 رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه اعلام کرد: این سانحه بامداد امروز (یکشنبه) در مسیر روستای پیر ایواتلو به پارس‌آباد اتفاق افتاده است.

 دکتر روزبه مقدم گفت: پس از اعلام این سانحه رانندگی امدادگران اورژانس بلافاصله با چهار دستگاه آمبولانس فوریت‌های پزشکی مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اردبیل به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه یک نفر از سرنشینان خودرو حادثه دیده جان باخته و ۲۶ نفر مصدوم شده بودند که مصدومان پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط کارشناسان اورژانس، به وسیله چهار دستگاه آمبولانس‌ فوریت‌های پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر پارس‌آباد منتقل شدند.

کارشناسان پلیس راه مغان در حال بررسی علت این حادثه هستند.

جاده‌های شمالی استان اردبیل یکی از پرحادثه‌ترین راه‌های ارتباطی استان به شمار می‌روند. تصادفات رانندگی در این جاده‌ها همچنان قربانی گرفته و بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان استان را به خود اختصاص داده است.

آخرین آمارهای ارائه شده حکایت از این دارد که همچنان بیشترین قربانیان سوانح رانندگی در اردبیل به جاده‌هایی مربوط است که از اردبیل آغاز و با گذر از شهرستان مشگین‌شهر تا منطقه مغان در شمال امتداد می‌یابد و این مسیر بیشترین سهم از تلفات جاده‌ای استان اردبیل را به خود اختصاص داده است.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پیشنهاد سردبیر
زندگی