سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴
کد خبر: ۹۹۴۴۳

آخرین اعترافات قاتل کودک رشتی: بعد از انجام وسوسه شیطانی، ایلیای ده ساله را کشتم

آخرین اعترافات قاتل کودک رشتی: بعد از انجام وسوسه شیطانی، ایلیای ده ساله را کشتم
شامگاه پنجشنبه 16 مرداد ایلیا، پسر کوچک یک خانواده که در شهرک حمیدیان رشت زندگی می‌کردند برای بازی با دوستانش به محوطه مقابل خانه رفت.

 

 روزنامه ایران نوشت:حدود ساعت 8 و نیم شب بود که مادر متوجه غیبت پسرش شد، او بلافاصله با تلفن همراه پسرش تماس گرفت اما جواب نداد. وقتی تمام خانواده برای یافتن پسر کوچولو بسیج شدند، مشخص شد تلفن همراه او چند کوچه بالاتر از سوی یک رهگذر پیدا شده است.

با اعلام موضوع به پلیس، تحقیقات آغاز شد و خیلی زود مأموران رد مردی 38 ساله که نصاب آنتن ماهواره و برقکار بود را در این پرونده پیدا کردند و مشخص شد وی همان روز حادثه برای درست کردن آیفون دربازکن به خانه ایلیا رفته بوده است.

با ردیابی‌های بیشتر مشخص شد وی در یک لحظه با سوار کردن پسر 10 ساله به خودرو، او را ربوده است. بدین ترتیب پلیس گیلان با شناسایی مخفیگاه متهم، وی را دستگیر کردند و با انتقال به اداره آگاهی و بازجویی‌های تخصصی سرانجام به قتل پسر کوچولو اعتراف کرد.

متهم که از افراد غیر بومی منطقه بوده، در آخرین اعترافات خود وسوسه‌های شیطانی را انگیزه این آدم‌ربایی عنوان کرد و گفت از ترس اینکه راز شیطانی‌اش برملا شود، کودک را به قتل رسانده و جسدش را در اطراف شهر رها کرده است. تحقیقات بیشتر از سوی تیم جنایی پلیس گیلان در این پرونده ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

باید محتوای آموزه‌های دفاع مقدس را منطبق با نیازهای نسل جدید، به‌روزرسانی کنیم

عراقچی: در جهان امروز زورگویی نظامی جای قانون را گرفته

حراج نفت‌کش ایرانی توسط اندونزی l فشار آمریکا برای کاهش درآمد ایران

گروسی: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی