سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ 19 August 2025
سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۰
کد خبر: ۱۰۰۰۰۱

نسل Z چرا این مشاغل را دوست ندارد؟

نسل Z چرا این مشاغل را دوست ندارد؟
۶۹ درصد از نسل زد معتقدند که این مشاغل استرس زیادی دارند و پاداش کمی ارائه می‌دهند؛ به این معنا که ساعت‌های کاری طولانی‌تر و مسئولیت‌های بیشتر با افزایش جزئی یا هیچ‌گونه افزایش حقوق همراه است.

 یافته‌های تحقیق  شرکت فعال در حوزه نیروی کارِ «رابرت والترز» در انگلستان  نشان می‌دهد که نسل زد (Z) به‌طور عمدی از پیشرفت به سمت مشاغل مدیریتی خودداری می‌کند و این انتخاب کاملا آگاهانه است. این یعنی نقش‌های مدیریتی میانه منسوخ شده‌اند و باید حذف یا تغییر کنند.

براساس این تحقیق حدود ۵۲ درصد از جوانان نسل زد (Z) معتقدند که این مسیر ارتقاء شغلی ارزش تلاش کردن ندارد. در فرانسه این رقم به ۷۷ درصد می‌رسد، در بلژیک ۴۲ درصد و در سوئیس ۳۰ درصد گزارش شده است. 

چرا نسل زد (Z) از مشاغل مدیریتی میانه دوری می‌کند؟ 

نسل زد (Z) که شامل افرادی با سن ۱۳ تا ۲۸ سال می‌شود، دلایل متعددی برای اجتناب از نقش‌های مدیریتی میانه دارند. ۶۹ درصد از آن‌ها معتقدند که این مشاغل استرس زیادی دارند و پاداش کمی ارائه می‌دهند؛ به این معنا که ساعت‌های کاری طولانی‌تر و مسئولیت‌های بیشتر با افزایش جزئی یا هیچ‌گونه افزایش حقوق همراه است. دیگر عواملی که در این تصمیم‌گیری تأثیرگذار هستند شامل قدرت تصمیم‌گیری پایین (۱۸ درصد) و محدودیت در رشد شخصی (۱۱ درصد) می‌شود. 

طبق گزارش یورونیوز، لوسی بیست، یکی از مدیران رابرت والترز می‌گوید کارمندانی که وارد مشاغل مدیریتی میانه می‌شوند، اغلب با افزایش شدید حجم کار، توقع برای پاسخگویی دائم به درخواست‌های اعضای تیم و فشار مداوم برای رسیدن به اهداف روبرو هستند، به همین خاطر بسیاری از جوانان متخصص علاقه چندانی به «بالا رفتن از نردبان شرکت» ندارند. 

براساس نظرسنجی «کاپترا» در سال ۲۰۲۴ حدود ۷۱ درصد از مدیران میانه اذعان کردند که دچار سردرگمی، استرس و فرسودگی شغلی هستند.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پدیده غیرمنتظره پستانک بزرگسالان! کاربردهای ادعاشده توسط کاربران چیست؟

اخبار تازه از احتمال حمله آمریکا؟ْ!

ناپدیدشدن واقعاً در قرن ۲۱ ممکن است؟ | این شرکت‌ها در ازای پول این کار را انجام می‌دهند!

نسل Z چرا این مشاغل را دوست ندارد؟

دستورالعمل قبلی قیمت‌گذاری خودرو همچنان ملاک عمل است | متقاضیان خودرو چه شرایطی را باید رعایت کنند؟

دیدار عراقچی با همتای ارمنستانی در حاشیه سفر رئیس‌جمهور

آماری از غرق‌شدگی در شب از ابتدای اجرای طرح دریا تاکنون

تأکید ایران و ارمنستان بر راه‌اندازی خط آهن جلفا تا دریای سیاه

ترامپ: اوکراین نباید با روسیه سرشاخ می‌شد | قصد داریم دیداری میان پوتین و زلنسکی ترتیب دهیم؛ باید ببینیم چه می‌شود | اگر این دیدار خوب پیش رفت، من هم در یک نشست سه‌جانبه شرکت می‌کنم و کار را تمام می‌کنیم

تاکید پاشینیان بر عدم تغییر مرزها در دیدار با پزشکیان

پزشکیان: برون‌سپاری حل‌وفصل مسائل قفقاز به نیروهای فرامنطقه‌ای موجب پیچیده شدن آن خواهد شد | پاشینیان: توافقات اخیر زمینه‌ساز دسترسی ریلی ایران به دریای سیاه است

تحویل اجساد ۱۰۰۰ نظامی اوکراینی به کی‌یف

حذف ۱۸ میلیون نفر از مجموعه یارانه‌بگیران، تا پایان امسال

المپیادی‌ها از «سربازی» معاف هستند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی