واکنش کره شمالی به شلیکهای هشدار همسایه جنوبی
کره شمالی همچنین اعلام کرد که پخش هشدارهای نظامی از سوی ارتش کره جنوبی در منطقه مرزی افزایش یافته است.
خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) با استناد به بیانیهای از سوی ژنرال «کو جونگ چول» معاون رئیس ستاد کل ارتش کره شمالی اعلام کرد که پیونگ یانگ در صورت هرگونه مانع تراشی در مسیر پروژه ساخت مانع در مرز مشترک، «اقدامات متقابل متناسب» را انجام خواهد داد و در صورت نادیده گرفتن هشدارهای قبلی در منطقه مرزی در آینده، «هیچ مسئولیتی در قبال عواقب وخیم آن» نخواهد پذیرفت.
کره شمالی از سال ۲۰۲۴ در حال ساخت موانعی در مرزهای خود با همسایه جنوبی است.
به نقل از خبرگزاری رویترز، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی نیز در بیانیهای اعلام کرد که حدود ساعت ۳ بعد از ظهر به وقت سئول (۰۶:۰۰ به وقت گرینویچ) روز سهشنبه، برخی از سربازان کره شمالی که در منطقه مرزی مشغول به کار بودند، از خط مرزی نظامی بین دو کره عبور کردند و ارتش کره جنوبی شلیکهای هشدار انجام داد و سربازان کره شمالی به سمت شمال خط مرزی عقبنشینی کردند.
پیام کره شمالی با اظهارات هفته گذشته «لی جائه میونگ» رئیس جمهور کره جنوبی مبنی بر پایان دادن به برخی فعالیتهای نظامی در امتداد مرز با کره شمالی در تضاد است. این اظهارات، جدیدترین اقدام سئول در راستای تلاشها برای بهبود روابط بین دو همسایهای است که هنوز از نظر فنی در جنگ هستند.
کره شمالی همچنین رزمایش سالانه در جریان بین سئول و واشنگتن را مورد انتقاد قرار داده و آن را به شدت تحریکآمیز و رزمایشی برای جنگ واقعی میداند.
منبع:ایسنا
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد