جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ 28 November 2025
شنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
کد خبر: ۱۰۰۲۳۰

حکم اخراج سخنگوی زن باشگاه استقلال صادر شد؟

حکم اخراج سخنگوی زن باشگاه استقلال صادر شد؟
سرمربی سابق استقلال از علی تاجرنیا خواست حکم اخراج سخنگوی این باشگاه را به جریان بیندازد.

اظهاراتی که ساعده سیما سخنگوی باشگاه استقلال درباره پیشکسوتان باشگاه و به خصوص علیرضا منصوریان برزبان آورد، واکنش های مختلفی در فضای فوتبال داشت. بعد از آنکه علی تاجرنیا سرپرست باشگاه استقلال نیز این صحبت ها را ناپسند خواند، حالا علیرضا منصوریان دوباره واکنش نشان داده است.

 منصوریان در این باره گفت: «ایشان درباره 2-5-3 صحبت کردند؛ حداقل می رفتند می پرسیدند که من با این سیستم در 5 هفته سه هیچ همه را بردم. شما اصلا فنی نیستی و پیشکسوتان باشگاه را نمی شناسی که شان آنها را شکاندی. پیشکسوتان ما را متهم به مخالفت با خانم های جامعه کرده، در حالی که اصلا اینطور  نیست.»

سرمربی سابق استقلال ادامه داد: «ما خدماتی که خانم هایی مثل پریا شهریاری در فوتبال ارائه کردند را یادمان هست. کارهای ایشان بود که فوتبال ساحلی ما به سقف دنیا رسید. اصلا موضوع به جنسیت نیست. من چهار پنج سال قبل در یک مصاحبه گفتم که تا سال 1410 بخش اعظمی از پست های مدیریتی جامعه به خانم ها می رسد چون رشد علمی آنها بالا است.»

منصوریان افزود: «این باشگاه و سمت هایش باید در اختیار کسی باشد که عقبه حسن آقای روشن را بداند. باید بداند چرا به علی جباری لقب سلطان می دهند. این خانم اگر مرد هم بود ، می گفتم باید از پوزیشن برود. شما به من بگویید خبر آل کثیر را چه کسی بیرون داد؟ سیاست باشگاه این بود که برخی بازیکنان بروند و بعد از خبر عقد قرارداد را امضا کنند. هم آل کثیر را سوزاندند و هم با اعتبار خانواده اش بازی کردند.»

پیشکسوت استقلال تاکید کرد: برادر آقای تاجرنیا یک توییت زده بود که آمدن این خانم به استقلال سم است. اولین مقابله شخصی با او را ساپینتو کرد. چرا شب قبل از سوپرکاپ به اردوی تیم رفت؟ ایشان بدنامی را به گمنامی ترجیح می دهد.

منصوریان همچنین گفت: همه ما از استقلال صاحب جا و مقام شدیم. همه مان هم از استقلال برداشت کرده ایم، این خانم اما دنبال صید بزرگ از استقلال است. یا نماینده مجلس می خواهد بشود، یا عضو شورای شهر شود. چون خیلی دارد گاز می دهد!

او در پایان افزود: من از آقای تاجرنیا خواهش می کنم. نه به خاطر من که به احترام پیشکسوتان استقلال که به زن ستیزی محکوم شده اند، یا این پوزیشن را از استقلال حذف کنند یا ایشان را اخراج کنند. ولو اینکه می دانم علی نظری جویباری حکم اخراج ایشان را در روز آخر مدیریت امضا کرده و به آقای تاجرنیا داده است.

منبع:ورزش سه

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حمله پهپادی به میدان گازی خورمور و قطع برق در سلیمانیه عراق

لاریجانی: از مذاکره متوازن استقبال می‌کنیم؛ صنعت هسته‌ای ایران قابل حذف نیست

کشته شدن سه شهروند چین در منطقه مرزی میان افغانستان و تاجیکستان

عباس عراقچی: در حال حاضر یک مذاکره متوازن و منصفانه با آمریکا مقدور نیست

تعداد کشته شدگان آتش سوزی هنگ کنگ به ۸۳ نفر رسید

نخست‌وزیر لبنان: سلاح حزب الله بازدارندگی نداشته و کشور را وارد جنگ فرسایشی کرده است

یوسی کوهن: موساد به صورت مستقیم در داخل ایران فعالیت میکند

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

لاریجانی: جنگ ۱۲ روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی