پنجشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۴ 27 November 2025
يکشنبه ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۳
کد خبر: ۱۰۰۳۱۲

نامه ترامپ به زلنسکی در روز استقلال اوکراین؛ پاسخ زلنسکی: شکست نخواهیم خورد

نامه ترامپ به زلنسکی در روز استقلال اوکراین؛ پاسخ زلنسکی: شکست نخواهیم خورد
رئیس جمهور آمریکا همزمان با دیگر سران جهان پیام تبریکی به مناسبت روز استقلال اوکراین به رئیس جمهور این کشور فرستاد. زلنسکی پاسخ داد: «شکست نخواهیم خورد».

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز (یک‌شنبه) همزمان با سی و چهارمین سالروز استقلال اوکراین که سالگرد اعلام آزادی کی‌یف از حکومت شوروی است، نامه‌ای به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور این کشور فرستاد و در آن شجاعت اوکراین را ستود و گفت که ایالات متحده به آینده آن به عنوان یک کشور مستقل ایمان دارد.

زلنسکی نیز با انتشار متن این نامه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما شکست نخواهیم خورد.

اوکراین در حالی سالروز استقلال خود را جشن می‌گیرد که مسکو و کی‌یف همچنان به تبادل آتش ادامه با یکدیگر ادامه می‌دهند و مقامات روسی روز یک‌شنبه اعلام کردند که پس از سرنگونی یک هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای کورسک، در این محل آتش‌سوزی رخ داده و به یک ترانسفورماتور آسیب رسانده است.

مقامات اوکراینی تاکنون در مورد این اطلاعیه روسیه اظهار نظری نکرده‌اند.

بنابر گزارش شبکه سی‌ان‌ان، دیگر رهبران جهان، از جمله «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین، پادشاه انگلیس و پاپ لئو چهاردهم پیام‌هایی را به مناسبت این روز ارسال کردند.

«مارک کارنی» نخست وزیر کانادا نیز از این فرصت برای اولین سفر رسمی خود به اوکراین استفاده کرد و در پیامی در ایکس اظهار داشت که حمایت کشورش از کی‌یف تزلزل‌ناپذیر است و «ما در هر قدم از مسیر مبارزه شما برای دفاع از حاکمیت خود در کنار شما هستیم».

ولودیمیر زلنسکی همچنین از پیام ترامپ تشکر کرد و خطاب به اوکراینی‌ها گفت که این کشور ۱۰۰ سال دیگر نیز روز استقلال خود را جشن خواهد گرفت.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

لاریجانی: جنگ ۱۲ روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود

نرخ سوم بنزین منجر به افزایش کرایه تاکسی می‌شود؟

شمخانی: دریا، اگر روزی ضرورت حکم کند، میدانِ تصمیم است

تغییر چندباره محل قتل یک وکیل دادگستری؛ ماجرا چیست؟

درآمد باشگاه پرسپولیس تا پایان آبان‌ماه چقدر بود؟

توضیحات پلیس درباره شنیده شدن صدای شلیک در افسریه

نداجا به هرگونه تجاوز و تعرض احتمالی پاسخ پشیمان‌کننده خواهد داد

احتمال آشکارسازی موقعیت مکانی کانال‌های تلگرامی بعد از ایکس؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی