دوشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ 25 August 2025
دوشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
کد خبر: ۱۰۰۳۷۱

مردم کدام شهرهای ایران بیشتر سینما می‌روند؟

مردم کدام شهرهای ایران بیشتر سینما می‌روند؟
سالن‌های سینمایی سه شهر تهران، مشهد و اصفهان پرمخاطب‌ترین سینماهای کشور در پنج ماه ابتدایی سال شدند.

 

 موسسه سینماشهر اعلام کرد: با انتشار فهرست ۴۰ سینمای پرمخاطب در پنج ماه گذشته، تهران با ۵۴٪ مشهد با ۱۵٪ و شیراز با ۹٪ به‌عنوان پرمخاطب‌ترین سینماهای کشور معرفی شدند.

براساس آمار این موسسه، در پنج ماه نخست امسال ۸۰۵ سالن در سراسر کشور میزبان ۱۰ میلیون و ۷۱۴ هزار نفر مخاطب بودند که سهم ۴۰ سینمای اول کشور پنج میلیون و ۸۱۲ هزار نفر یعنی ۵۴٪ کل مخاطبان سینما در این مدت است.

تهران با ۱۸ سینما، ۳,۰۳۳,۷۰۸ مخاطب یعنی ۵۲٪ از مخاطبان ۴۰ سینمای نخست کشور را به خود اختصاص داده است که به ترتیب پردیس سینمایی «کوروش» با ۵۴۸,۱۶۷ نفر، پردیس «ایران مال» ۴۱۹,۹۹۶ نفر، پردیس «آزادی» ۲۴۷,۰۶۹ نفر، پردیس «هدیش» ۲۱۰,۱۲۵ نفر، پردیس «مگامال» ۱۸۶,۸۸۳ نفر، پردیس «لوتوس مال» ۱۶۱,۹۰۰ نفر، پردیس «ملت» ۱۵۷,۰۶۵ نفر، «بام نیایش» ۱۵۳,۹۴۲ نفر، «باغ کتاب» ۱۴۳,۶۴۹ نفر، «شکوفه» ۱۰۹,۶۸۴ نفر، «همیلا» ۱۰۰,۰۸۶ نفر، «چهارسو» ۹۹,۷۴۰ نفر، «نارسیس» ۹۰,۴۸۷ نفر، «فرهنگ» ۸۵,۰۸۲ نفر، پردیس «شمیران» ۸۳,۵۸۱ نفر، «راگا» ۸۲,۲۳۷ نفر، «اطلس مال» ۷۷,۴۰۹ نفر و «رزمال» با ۷۶,۶۰۵ نفر مخاطب در صدر این فهرست قرارگرفته است.

استان خراسان رضوی و شهر مشهد با ۷ سینما و ۸۷۴,۳۶۳ مخاطب ۱۵٪ از مخاطبان ۴۰ سینما اول کشور در ۵ ماه گذشته را به خود اختصاص داده است که بر این اساس پردیس «هویزه» با ۲۱۱,۷۶۳، «پارک بازار» ۱۲۸,۸۶۰، «پلاژتوریست» ۱۲۸,۴۱۳، «اطلس» ۱۲۷,۵۶۳، «مهر کوه سنگی» ۱۰۲,۹۳۲، «سیمرغ» ۹۰,۳۶۰ و «آفریقا» با ۸۴,۴۷۲، مخاطب در رده دوم قرارگرفته است.

استان فارس و شهر شیراز نیز با ۴ سینما و ۴۹۸,۲۰۰ مخاطب ۹٪ از مخاطبان را میزبانی کرده است که بر این اساس پردیس «هنر شهر آفتاب» ۲۴۴,۶۵۸، «شیراز مال» ۹۱,۵۷۱، «گلستان» ۸۱,۶۳۷ و «استاد تارخ» با ۸۰,۳۳۴ مخاطب در رده سوم جا گرفته است.

استان اصفهان با ۳ سینما شامل «ساحل» با ۱۷۱,۳۵۸، «سیتی سنتر» ۱۶۳,۹۱۸، و «چهارباغ» با ۱۰۲,۲۹۳، مخاطب درمجموع ۴۳۷,۵۶۹، مخاطب یعنی ۸٪ از مخاطبان ۴۰ سینمای نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

استان البرز نیز با ۳ سینما شامل پردیس «اکومال» ۲۰۱,۱۷۴، «پرشین مهرشهر» ۱۲۸,۳۹۳ و «ساویز» با ۱۰۱,۱۰۷ مخاطب درمجموع ۴۳۰,۶۷۴ مخاطب یعنی ۷٪ مخاطبان را میزبانی کرده است.

سینما «سپیدرود» استان گیلان با ۱۲۲,۷۸۲ مخاطب و ۲٪، پردیس «بازار شهر» استان قم با ۱۱۶,۶۴۵ مخاطب و حدود ۲٪، سینما «سپهر ساری» استان مازندران با ۱۰۳,۵۲۴ مخاطب و ۱.۷٪، پردیس «خلیج‌فارس» استان خوزستان با ۱۰۰,۰۸۶ مخاطب و ۱.۷٪ و پردیس «بندرعباس مال» استان هرمزگان با ۹۴,۶۲۷ مخاطب و ۱.۶٪ در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

موسسه تصویرشهر تاکید کرده که آمار احصا شده در محدوده ۴۰ سینمای نخست و پرمخاطب در سراسر کشور و طی پنج ماه نخست سال رتبه‌بندی و درصد بندی شده است.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

۴۰ساله‌های امروز چرا جوان به نظر می‌رسند؟

بحران شیوع بیماری و تروما در مناطق سیل‌زده این کشور

برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر اتباع باقی‌مانده در کشور ادامه خواهد یافت

واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش در صفحه رسمی ترامپ: دستش خیلی خالی است

توضیح سفارت چین در تهران درباره صف‌های طولانی دریافت روادید

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و لاوروف درباره برنامه هسته‌ای ایران

دیپلمات ارشد فرانسوی: پنجره باز فعلی برای تهران، بسته خواهد شد

تمدید شرایط فروش BAC X3 Pro تا پنجم شهریور ماه

ریزش چشمگیر قیمت مسکن در تهران

سوتی جی‌دی‌ونس، معاون ترامپ درباره جنگ‌های تاریخ، سوژه منتقدان شد

تلاش مدیران استقلال برای بخشش ساپینتو

نزاع جمعی دانشجویان یک دانشگاه با راننده اتوبوس خبرساز شد

جزئیات جدید از پرونده قتل الهه حسین‌نژاد به روایت وکیل خانواده

پیشنهاد سردبیر
زندگی