چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
شنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
کد خبر: ۱۰۰۴۶۶

مدیرعامل بانک سپه فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت

مدیرعامل بانک سپه فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت
دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی دولت‌مردان، کارمندان و همکاران خود در این بانک تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته نخست شهریورماه موسم تجلی، شکوه و عظمت نام و یاد شهدای گرانقدر دولت است. که بر پیشانی آن شهیدان رجائی، باهنر، شهید رئیسی می درخشد که دل در گرو خدمت صادقانه و عاشقانه به مردم و آرمان های مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران داشتند، و نزد ایرانیان تبلور اخلاص، ساده زیستی، سخت‌کوشی و  فداکاری در مسیر توسعه و سربلندی ایران عزیز هستند.

همچنین چهارم شهریورماه که به عنوان "روز کارمند" مزین شده، یادآور جلوه‌های زیبایی از تلاش و مجاهدت مستمر و بی منت زنان و مردان شریف و متعهدی است که عمر گرانمایه خویش را وقف خدمت به مردم کرده‌اند. این روز خجسته تجلی راستین روحیه خدمتگزاری خالصانه و فرصتی شایسته برای تجلیل و تکریم انسان‌های دلسوز، استوار و مصمم در سنگر پر افتخار خادمی ملت به شمار می رود.

تردیدی نیست دستیابی به اهداف و چشم‌اندازهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، در گرو همت و همراهی دولت و ملت بویژه حضور کارکنانی متعهد، خبره و کارآزموده‌ای است که به حق بزرگ‌ترین سرمایه های هر سازمان بوده و به پشتوانه تخصص و توانمندی‌های خود در شرایط سخت و رویارویی با موانع دشوار، راهگشا و تصمیم‌ساز هستند و مسیر حرکت سازمان را به‌ سمت تعالی و پیشرفت هموار می‌سازند.

فرصت را مغتنم شمرده و این روز فرخنده را به یکابک دولتمردان و کارمندان شریف، کوشا و زحمتکش در جای جای میهن عزیزمان تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم آنان همچون گذشته با انگیزه و پرتوان در مسیر خدمت جهادی به مردم و رشد و شکوفایی کشور گام بردارند.

همچنین صمیمانه از مجاهدت‌های و نقش آفرینی‌های متعهدانه، بی وقفه و صادقانه همکاران پرتلاشم در بانک سپه قدردانی و سپاسگزاری می‌نمایم و از پیشگاه خداوند متعال برای عزیزان آرزوی بهروزی، سربلندی و توفیق روزافزون دارم.

                                                                                                                                                      آیت اله ابراهیمی

                                                                                                                                                    مدیرعامل بانک سپه

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی