پنجشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۴ 27 November 2025
چهارشنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۱۰۰۵۳۱

افشاگری یک مقام دولتی: وزارت نفت دوباره به بابک زنجانی نفت داد، اما او پولش را هنوز هم برنگردانده

افشاگری یک مقام دولتی: وزارت نفت دوباره به بابک زنجانی نفت داد، اما او پولش را هنوز هم برنگردانده
ایلنا نوشت: یک مقام مسئول گفت: به دلیل عدم تسویه ارزی بابک زنجانی، حساب ارزی دو بانک خصوصی مسدود و یک بانک دولتی هم مختل شده است.



 
به گزارش فراز؛ این خبرگزاری افزود: یک مقام مسئول جزییات جدیدی از بدهی‌های بابک زنجانی به وزارت نفت و بانک مرکزی فاش کرد و گفت: علیرغم عدم تسویه بدهی‌های بابک زنجانی به دو طلبکار اصلی یعنی وزارت نفت و بانک مرکزی، باز هم در تکرار اشتباهات اواخر دهه ٨٠ در دولت دهم، وزارت نفت دوباره به بابک زنجانی نفت فروخت و زنجانی هم پول محموله‌های نفتی را هنوز به کشور بازگردانده‌است.
 
به گفته وی؛ به دلیل عدم تسویه ارزی بابک زنجانی، حساب ارزی دو بانک خصوصی مسدود و یک بانک دولتی هم مختل شده است.
 
اما نکته مبهم اینکه، با وجود اعلام و تاکید بانک مرکزی مبنی بر اینکه رمز ارز شخصی زنجانی معتبر نیست، وزارت نفت و شرکت بازرگانی نفت(نیکو) نسبت به دریافت رمز ارز فاقد اعتبار وی معادل ٣٠٠ میلیون دلار به عنوان وثیقه اقدام کرده است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی