پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
يکشنبه ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۱۰۰۷۸۸

به مناسبت روز قزوین منتشر شد حمایت بانک صادرات ایران از ۲۰۰۰ خانواده استان قزوین در سال ۱۴۰۴

به مناسبت روز قزوین منتشر شد
حمایت بانک صادرات ایران از ۲۰۰۰ خانواده استان قزوین در سال ۱۴۰۴
​بانک صادرات ایران در پنج ماه ابتدای سال جاری در استان قزوین با پرداخت بیش از ۴۰۰۰ میلیارد ریال وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی، از ۲۰۸۱ خانواده پشتیبانی کرد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجم وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی این بانک از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه در استان قزوین به بیش از ۴ هزار و ۱۳۵ میلیارد ریال رسید و بالغ بر دو هزارو ۸۱ خانواده از همراهی شعب سپهری بانک در استان قزوین بهره‌مند شدند.

بنا براین گزارش، طی این مدت خدمات بانک صادرات ایران به مردم شریف این استان، در قالب انواع تسهیلات و خدمات مالی و بانکی تداوم داشته به طوری که مانده وام‌های قرض‌الحسنه در قالب وام ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن، مشاغل خانگی، درمان، وام‌های ضروروی و سایر اقلام این وام‌ها در شش شهرستان قزوین، تاکستان، بوئین‌زهرا، آوج، البرز و آبیک، به بیش از ۲۱ و ۷۷۶ هزار میلیارد ریال رسیده و حجم تقریبا ۱۵ درصدی از مجموع تسهیلات بانک در این استان را به خود اختصاص داده است.

بنا براین گزارش، مانده تسهیلات در بخش خدمات و بازرگانی به مرز ۷۱ هزار میلیارد ریال، کشاورزی ۸ هزار میلیارد ریال، صنعت و معدن ۳۴ هزار میلیارد ریال و مسکن و صادرات تقریبا به ۱۴ هزار میلیارد ریال رسیده و نقش مهمی در تقویت اقتصاد این استان به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی و کشاورزی کشور داشته است.

قزوین در ۹ شهریور ۹۲۷ هجری شمسی در زمان شاه‌طهماسب صفوی به دلیل موقعیت استراتژیک و اهمیت سیاسی به عنوان پایتخت انتخاب شد و منشاء تحولات مهمی در تاریخ کشور بوده است. پایتخت خوشنویسی کشور، زادگاه هنرمند برجسته این هنر، میرعماد حسنی سیفی قزوینی و بزرگانی از هنر و ادبیات و عرفان اسلامی از جمله حاج ملامحمد تقی برغانی (شهید ثالث)، علامه محمد قزوینی، عارف قزوینی، علی اکبر دهخدا و بسیاری دیگر از مفاخر کشور است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی