حسن حب الله، نماینده سابق پارلمان لبنان و مسئول پرونده فلسطین در حزب الله ضمن تبریک عملیات قهرمانانه صبح امروز در قدس اشغالی، اظهار داشت عملیات قهرمانانه صبح امروز در قدس اشغالی، پاسخ طبیعی به جنایات ادامهدار رژیم اشغالگر و نیز نشان دهندهی اراده راسخ مردم فلسطین در رویایویی با نسلکشی، کوچ اجباری و گرسنگی است.
وی تصریح کرد این عملیات و عملیاتهای قهرمانانهای که رزمندگان مقاومت به صورت روزانه در نوار غزه انجام میدهند، بر این مهم تاکید دارد که سلاح مقاومت به عنوان تنها گزینه رویایویی با این دشمن وحشی باقی خواهند ماند.
گفتنی است که صبح امروز منابع خبری از عملیات استشهادی ضد صهیونیستی در تقاطع «راموت» در قدس اشغالی خبر داده و اعلام کردند که در این عملیات ۷ صهیونیست کشته و نزدیک به ۲۰ تن دیگر زخمی شده است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پی عملیات تاثیرگذار فلسطینیان در قدس اشغالی که به هلاکت دستکم ۷ صهیونیست و زخمی شدن شماری دیگری منجر شده است، بار دیگر اظهارات متوهمانه خود در خصوص غزه و مقاومت و منطقه را تکرار کرد.
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
منابع مطلع، به فراز خبر دادند
ناگفتههای ابتکار از خشکی دریاچه ارومیه و هامون
دکتر هادی یزدانی: