جمعه ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ 12 September 2025
چهارشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
کد خبر: ۱۰۱۴۸۶

نهایی‌شدن شیوه‌نامه تعامل ایران و آژانس؛ دیدار عراقچی و السیسی در مصر

نهایی‌شدن شیوه‌نامه تعامل ایران و آژانس؛ دیدار عراقچی و السیسی در مصر
شیوه‌نامه تعامل ایران و آژانس در شرایط جدید متعاقب حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران شد، نهایی شد.

 «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس یک هیات دیپلماتیک به مصر سفر کرده است، عصر سه‌شنبه با «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار گزارشی از روند تعاملات ایران-مصر در سطوح دوجانبه و چندجانبه ارائه کرد و بر اهمیت تقویت روابط در زمینه‌های مورد علاقه طرفین از جمله در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، گردشگری و نیز همکاری در جهت حفظ امنیت و ثبات منطقه‌ای تاکید کرد.

رئیس‌جمهور مصر ضمن ابراز خشنودی از روند مثبت روابط و مناسبات دو کشور بر اهمیت استمرار رایزنی‌ها بین دو کشور در راستای تحقق منافع دو ملت و مصالح منطقه تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین از مساعی جمیله مصر در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران و میزبانی جلسه مشترک ایران-آژانس که منجر به نهایی‌شدن شیوه‌نامه تعامل ایران و آژانس در شرایط جدید متعاقب حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران گردید، تقدیر کرد و همکاری مصر و ایران در این خصوص را نشانه روشنی از تفاهم و اعتماد متقابل بین دو کشور دانست که لازم است به‌عنوان بستری ارزشمند جهت تقویت مناسبات مورد استفاده قرار گیرد.

در این دیدار همچنین در مورد تحولات منطقه بخصوص وضعیت فاجعه‌بار غزه و ادامه نسل‌کشی و جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، تجاوزات مکرر این رژیم علیه کشورهای منطقه از جمله تجاوز تروریستی امروز علیه قطر تبادل نظر شد و ضرورت همکاری و هماهنگی کشورهای منطقه برای توقف جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی و صیانت از امنیت منطقه مورد تاکید قرار گرفت

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما با اشاره به گفت‌وگوهای عراقچی و «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد: ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره نحوه تعامل در وضعیت جدید، متعاقب حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان به تفاهم رسیدند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

هفت کشتی گیر ایرانی زیر پرچم کشور‌های خارجی در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵

عربستان سعودی اظهارات نخست وزیر اسرائیل علیه قطر را به شدت محکوم کرد

و حالا بریدن سر رئیس متل در تگزاس

وزارت خارجه اسرائیل تصویب «اعلامیه نیویورک» در سازمان ملل را به شدت محکوم کرد

رئیس جمهور؛ مسعود پزشکیان به منظور شرکت در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی عازم دوحه میشود

فرماندار ایالت یوتا: دستگیری قاتل چارلی کرک نتیجه همکاری نهاد‌های امنیتی و قضایی بود

مخالفت آمریکا در سازمان ملل در تشکیل کشور فلسطین

حکم قصاص قاتل الهه حسین نژاد در ملاعام اجرا می‌شود

مجمع عمومی سازمان ملل اعلامیه فرانسه و عربستان برای راه حل دو کشوری را تصویب کرد

فرمانده سنتکام و نماینده ویژه آمریکا در دمشق با الحمدالشرع دیدار کردند

روایت رویترز از اعتراف قاتل چارلی کرک در مقابل پدرش

میزبانی الجولانی از فرمانده سنتکام در کاخ الشعب

وزیر خارجه آمریکا به اسرائیل می‌برود

پیشنهاد سردبیر

روایت سامه‌یح نماینده یهودیان از دفاع مقدس در برابر اسراییل

سرباز یهودی در سنگر دفاع از ایران

زندگی