يکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ 12 October 2025
دوشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
کد خبر: ۱۰۲۰۱۳

بانک ملی ایران در مسیر اعتماد و سرمایه اجتماعی/نجارزاده خبر داد: تدوین آیین نامه های جدید برای بهبود معیشت همکاران

بانک ملی ایران در مسیر اعتماد و سرمایه اجتماعی/نجارزاده خبر داد: تدوین آیین نامه های جدید برای بهبود معیشت همکاران
ابوالفضل نجارزاده، مدیرعامل بانک ملی ایران، در مراسم گرامیداشت نود و هفتمین سالروز تأسیس این بانک با حضور پیشکسوتان، از نقش‌آفرینی چندین دهه کارکنان در توسعه نظام بانکی و اقتصاد کشور تقدیر کرد و اعتماد عمومی را مهم‌ترین سرمایه بانک ملی دانست.

به گزارش روابط‌عمومی بانک ملی ایران، نجارزاده با اشاره به حضور مؤثر کارکنان این بانک در مقاطع حساس، گفت: «همکاران بانک ملی همواره در کنار مردم بوده‌اند و حتی بازنشستگان نیز امروز آمادگی خود را برای خدمت‌رسانی مجدد اعلام کرده‌اند؛ این نشان از تعهد و مسئولیت‌پذیری بزرگ خانواده بانک ملی است.»

 

وی با بیان اینکه حدود ۴۰ هزار نیروی رسمی و شرکتی در بانک ملی مشغول به کار هستند، افزود: «سرمایه انسانی ارزشمند بانک با بهره‌گیری از آموزش‌های تخصصی و تجربیات پیشکسوتان، پشتوانه اصلی موفقیت‌های امروز بانک ملی محسوب می‌شود.»

 

مدیرعامل بانک ملی ایران، اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی این بانک را حاصل تلاش‌های بی‌وقفه همکاران دانست و اظهار داشت: «اگر این تلاش‌ها نبود، بانک ملی به جایگاه کنونی خود نمی‌رسید.»

 

نجارزاده در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت رفع دغدغه‌های معیشتی همکاران و بازنشستگان، از تدوین آیین‌نامه‌های جدید در این خصوص خبر داد.

 

وی در پایان بر اجرای برنامه‌های مدون برای بهره‌مندی کارکنان و بازنشستگان از امکانات رفاهی در سطح شهر تأکید کرد و افزود: «حفظ و تقویت اعتماد اجتماعی، مهم‌ترین اولویت بانک ملی ایران است.»

 

شایان ذکر است حسن کاظمی،عضو هیات عامل و معاون منابع انسانی بانک ملی ایران در ابتدای این نشست گزارشی از اقدامات صورت گرفته ویژه همکاران بازنشسته ارائه کرد و معصومه کیانی،رئیس کانون بازنشستگان بانک ملی ضمن ارائه گزارش اقدامات، مطالبات و دغدغه‌های این کانون را برای مدیران عالی تشریح و خواستار رسیدگی به آنان شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پیش‌لرزه‌ها چگونه به پیش‌بینی زلزله کمک می‌کنند؟ | «زلزله بم دو پیش‌لرزه داشت»

زلنسکی: اگر آمریکا موشک‌های تاماهاوک بفرستد، به غیرنظامیان حمله نخواهیم کرد.

حماس: هفت رهبر ارشد ما باید در تبادل گروگان‌ها آزاد شوند

نقشه زادوولد در ایران این‌گونه تغییر کرد

همسر «برومند نجفی»، محیط‌بان کرمانشاهی: محیط زیست حقوق شوهرم را قطع کرد؛ حالا می‌گویند برو ثابت کن شوهرت شهید شده

ساعت‌دیواری‌های میوه‌فروش لاهیجانی، فقط یک زمان را نشان می‌دهند! +عکس

حزب ضد دلارها!

اسرائیل: انتظار داریم هر ۲۰ گروگان زنده، دوشنبه آزاد شوند

مردم چرا برای قرعه‌کشی خودرو صف می‌کشند؟

حماس: گروگان‌های اسرائیلی پیش از اجلاس صلح آزاد می‌شوند

ایدئولوژی وارداتی از آناتولی با نقاب پانترک اللهی!

تبادل گروگان‌ها میان اسرائیل و حماس با نظارت صلیب سرخ

زمان برگزاری مراسم تشییع «محمد کاسبی» اعلام شد

هشدار لوکاشنکو: زلنسکی منطقی رفتار کند؛ کشور اوکراین ممکن است ناپدید شود

پیشنهاد سردبیر

اعضای تشکیلات تازه جبرائیلی کیستند

حزب ضد دلارها!

رمزگشایی از بیانیه کانون وکلای تبریز در گفت‌وگو با احسان هوشمند

ایدئولوژی وارداتی از آناتولی با نقاب پانترک اللهی!

گفت‌وگو با مجید نیک نژاد قمصری

حمید آقای گل! بیداری؟!

زندگی