چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ 17 September 2025
سه‌شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
کد خبر: ۱۰۲۰۵۲

سخنگوی وزارت خارجه قطر: ترامپ به ما اطمینان داده اسرائیل دوباره به قطر حمله نخواهد کرد | پیام ما به نتانیاهو این است که نقض قوانین بین‌المللی تداوم نخواهد داشت

سخنگوی وزارت خارجه قطر: ترامپ به ما اطمینان داده اسرائیل دوباره به قطر حمله نخواهد کرد | پیام ما به نتانیاهو این است که نقض قوانین بین‌المللی تداوم نخواهد داشت
سخنگوی وزارت خارجه قطر با اشاره به گفت‌وگوی امیر این کشور و وزیر خارجه آمریکا درباره اقدامات دیپلماتیک مشترک برای برقراری آتش‌بس در غزه و نیز حمله اخیر رژیم صهیونیستی به قطر، گفت که رئیس‌جمهور آمریکا به دوحه اطمینان داده که حمله دیگری به قطر انجام نخواهد شد.

 

به گزارش فراز، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر امروز سه‌شنبه درباره دیداری که «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا امروز در دوحه با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر داشت، اظهار کرد: امیر قطر با وزیر خارجه آمریکا تلاش‌های دیپلماتیک مشترک برای برقراری آتش‌بس در غزه را مورد بررسی قرار داد.

الانصاری در ادامه گفت: امیر قطر با وزیر خارجه آمریکا درباره پیامدهای حمله خائنانه اسرائیل به قطر گفت‌وگو کرد.

او افزود: در حال حاضر تمرکز ما بر دفاع از حاکمیت خود، پاسخ به این حمله خائنانه، اطمینان یافتن از تکرار نشدن آن و محاکمه عاملان آن است.

سخنگوی وزارت خارجه قطر تاکید کرد: پیام ما به نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) این است که نقض قوانین بین‌المللی هرگز ادامه نخواهد یافت.

او در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون «العربی» گفت: ترامپ (رئیس جمهور آمریکا) به امیر قطر اطمینان داده که اسرائیل هرگز دوباره به قطر حمله نخواهد کرد.

الانصاری در ادامه نیز درباره اینکه دولت آمریکا ۵۰ دقیقه قبل از حمله رژیم صهیونیستی به قطر از آن مطلع بوده، گفت: ما با گزارش‌های رسانه‌ها کاری نداریم و مستقیم با آمریکا رایزنی می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین از موضع کشورهای عربی و اسلامی در اعلام همبستگی با قطر قدردانی کرد.

او درباره مذاکرات غیرمستقیم میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی نیز گفت: با توجه به اصرار نتانیاهو بر حمله به کشور میانجی و ترور کسانی که با آنها در حال مذاکره است، در حال حاضر به نظر نمی‌رسد که این مذاکرات واقعی باشند.

الانصاری افزود: در حال حاضر تا زمانی که بحث درباره تضمین حفظ حاکمیت و امنیت خود را به اتمام نرسانیم، هرگز درباره میانجی‌گری‌ها صحبت نخواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

متن استعفانامه رضاشاه در ۲۵ شهریور ۱۳۲۰ +عکس

این بیماری تا ۱۵ سال آینده سونامی به راه می‌اندازد!

جلوگیری از سقوط «آسمان» از جیب بازنشستگان: ماهی ۲۰۰ میلیارد!

سال ۱۳۲۴؛ قیمت نان در تهران چقدر بود؟

حزب‌الله لبنان: دولت در آزادسازی خاک خود کوتاهی می‌کند

محمدباقر بختیار آزاد شد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با عراقچی: پنجره دیپلماسی در حال کوچک‌شدن است | ایران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهد و به ذخایر اورانیوم غنی‌شده با غلظت بالا رسیدگی کند

۷۰ درصد اتوبوس‌های کشور بالای ۱۵سال سن دارند | کاهش تعداد ناوگان از ۲۴ هزار دستگاه در سال ۱۳۹۲ به نصف

کری‌خوانی کشتی‌گیر ژاپنی برای رحمان عموزاد

گوشت قرمز پروتئین بیشتری دارد یا گوشت سفید؟

واکنش عربستان به حمله زمینی اسرائیل به غزه: جامعه جهانی ناتوان است

ارسال ماهواره به فضا تنها در یک روز!

تلگرام کی رفع فیلتر می‌شود؟ | ستار هاشمی: در حال پیگیری هستیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی