شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ 08 November 2025
چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
کد خبر: ۱۰۲۱۱۰

پرداخت حقوق بازنشستگان دو مرحله‌ای شد

پرداخت حقوق بازنشستگان دو مرحله‌ای شد
بیش از نیمی از بازنشستگان معوقات خود را دریافت کرده‌اند. با وعده تسویه ۸۰ درصد معوقات تا پایان شهریور، بازنشستگان پردرآمد همچنان باید منتظر بمانند.

 

 مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، از پیشرفت پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان خبر داد و اعلام کرد که بیش از نیمی از بازنشستگان معوقات خود را دریافت کرده‌اند. با وعده تسویه ۸۰ درصد معوقات تا پایان شهریور، بازنشستگان پردرآمد همچنان باید منتظر بمانند.

مصطفی سالاری اعلام کرد که هفته گذشته بخش قابل‌توجهی از معوقات بازنشستگان مربوط به فروردین‌ماه پرداخت شده است. به گفته وی، بیش از نیمی از بازنشستگان این صندوق تاکنون معوقات خود را دریافت کرده‌اند.

تسویه ۸۰ درصد معوقات بازنشستگان تا پایان شهریور

سالاری افزود که بازماندگان معوقات خود را تا پایان شهریور دریافت خواهند کرد. با اتمام این مرحله، معوقات حدود ۸۰ درصد از بازنشستگان تأمین اجتماعی به‌طور کامل تسویه می‌شود.

بازنشستگان پردرآمد؛ پرداخت معوقات پس از واریز حقوق شهریور

برای کمتر از ۲۰ درصد بازنشستگان که حقوق ماهانه آنها بیش از ۲۰ میلیون تومان است، پرداخت معوقات پس از واریز حقوق شهریورماه آغاز خواهد شد. این گروه، به دلیل اولویت‌بندی پرداخت‌ها، در مرحله بعدی قرار دارند.

منبع:صداوسیما

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

«پیکر مسیح» برای نخستین بار به آمریکا سفر می‌کند +عکس

۶۰۰۰ میلیارد تومان سود برای دو میلیون سهامدار واریز شد

نایب رئیس کمیسیون انرژی: بودجه ارزی دولت برای واردات بنزین تمام شده است

آمریکا به کدام عضو فدراسیون فوتبال ایران ویزا نداد؟ | توضیحات تاج در این خصوص

صدور رای بخش سوم پرونده «کینگ مانی»

معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی مالیات شامل چه کسانی شد؟

کاهش بی‌سابقه ذخایر سدهای تهران؛ تخلیه پایتخت راه نجات است؟

مرگ یک رفتگر در تهران بر اثر تصادف | چهار رفتگر دیگر هم نهم آبان‌ماه جان باختند

پدر دانشجوی اهوازی درباره خودسوزی فرزندش درخصوص تخریب واحد اغذیه‌فروشی: یکی از مأموران شهرداری گفت، بسوزان ببینم چطوری می‌سوزی!

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالی درباره توافق دولت برای رفع فیلتر تلگرام

وثیقه ۲۰۰ میلیارد تومانی آقای سوپراستار؟ | وکیل پژمان جمشیدی: در چندین سال وکالت خودم، چنین وثیقه‌ای تا به حال ندیده‌ام!

اقدام عجیب و خارج از عرف سیاسی الحلبوسی در انتخابات

بازداشت یکی از مدیران سازمان‌های شهرداری کرمانشاه

توانیر: ۱۳ میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعالیت می‌کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی