شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ 04 October 2025
شنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۴
کد خبر: ۱۰۲۲۶۹

روسیه اتهام نقض حریم هوایی استونی را رد کرد

روسیه اتهام نقض حریم هوایی استونی را رد کرد
وزارت دفاع روسیه ادعای استونی درباره نقض حریم هوایی این کشور توسط جنگنده‌های روسی را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت دفاع روسیه بامداد شنبه ادعای استونی، کشور عضو ناتو مبنی بر نقض حریم هوایی این کشور توسط جنگنده‌های این کشور را تکذیب کرد.

استونی مدعی شده بود که روز جمعه سه هواپیمای روسی به مدت ۱۲ دقیقه حریم هوایی این کشور را نقض کرده‌اند و این اقدام را «تجاوزی بی‌سابقه و گستاخانه» توصیف کرد.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که سه جنگنده میگ-۳۱ در حال انجام پروازی عادی از منطقه کارلیا، در شرق فنلاند، به سمت فرودگاهی در منطقه کالینینگراد، بخشی از خاک روسیه در همسایگی لهستان و لیتوانی، بودند. این پروازها بر فراز آب‌های بی‌طرف دریای بالتیک و در فاصله بیش از ۳ کیلومتری جزیره وایندلو استونی انجام شده و «هیچ‌گونه نقض حریم هوایی استونی صورت نگرفته است.»

وزارت دفاع روسیه تأکید کرد: «این پروازها کاملاً مطابق با مقررات بین‌المللی حریم هوایی و بدون عبور از مرزهای سایر کشورها انجام شده است.»

طبق گزارش راشاتودی، استونی در واکنش به این رویداد، خواستار برگزاری مشاوره فوری میان اعضای ناتو و فعال‌سازی ماده ۴ پیمان این سازمان شد.

«کریستن میشال» نخست‌وزیر استونی، اظهار داشت: «پاسخ ناتو به هرگونه تحریک باید متحد و قاطع باشد. ما مشورت با متحدان خود را برای اطمینان از آگاهی مشترک از وضعیت و توافق بر گام‌های بعدی ضروری می‌دانیم.»

 پیش از این نیز لهستان مدعی شده بود که روسیه دست‌کم ۱۹ پهپاد را وارد حریم هوایی این کشور کرده است، ادعایی که مسکو آن را رد کرد. ناتو در پاسخ، هواپیماهای بیشتری را برای گشت‌زنی در آسمان لهستان مستقر کرد.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مراقب رسید فروشگاه‌ها باشید؛ این سم به بدنتان نفوذ می‌کند!

پلیس طالبان به دنبال جایگزینی برای خودرو‌های آمریکایی است

فاکتورهای مراسم‌های لاکچری را چه کسی پرداخت می‌کند؟

کیفرخواست متهمان پرونده قاچاق یکی از برند‌های لوازم خانگی صادر شد

اخراج نزدیک به پنج هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان در یک روز

اردوغان: غزه مهمترین موضوع در دستور کار تماس تلفنی ما با ترامپ بود

آخرین وضع تأمین سوخت زمستان بررسی شد

آموزش سگ‌های روباتیک برای رفتن به ماه!

علم الهدی: فضاهای کوچک و کم‌هزینه می‌تواند آغاز یک زندگی خانوادگی باشد

این عوامل ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

بازی «صبر و انتظار» ترامپ در قبال ایران

فاکس‌نیوز: ایرانی‌ها با صبر به‌ دنبال اخراج آمریکا از خاورمیانه هستند

پزشکیان در پاسخ به مجری فاکس‌نیوز: اجباری بودن حجاب را اجرایی نمی‌دانم

وزیر دفاع درباره انتقال تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه: مرتب از احتمال حمله دوباره می‌گویند تا جنگ روانی ایجاد کنند | مردم حواسشان به این جنگ شناختی باشد | اگر جنگی تحمیل شود، وظیفه ما نظامی‌هاست دفاع کنیم؛ برایش آمادگی کامل هم داریم

پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی