۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۴۸
سه‌شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
کد خبر: ۱۰۲۵۹۳

دفاع چهره‌های هالیوودی از آزادی بیان؛ جیمی کیمل برمی‌گردد

دفاع چهره‌های هالیوودی از آزادی بیان؛ جیمی کیمل برمی‌گردد
پس از مخالفت بیش از ۴۰۰ چهره هالیوودی از تعلیق برنامه جیمی کیمل در یک نامه، شبکه ای‌بی‌سی به تعلیق برنامه زنده وی پایان داد و بازگشت جیمی کیمل از امشب محقق می‌شود.

 به نقل از ورایتی، «برنامه‌ زنده‌ جیمی کیمل!» که هر شب ساعت ۱۱:۳۵ شب به وقت شرق آمریکا پخش می‌شود و با حضور مجموعه‌ای متنوع از مهمانان از جمله افراد مشهور، ورزشکاران، هنرمندان موسیقی، کمدین‌ها و افراد پیگیر مسایل حقوق بشری با یک گروه موسیقی شکل می‌گیرد، از امشب (سه شنبه) دوباره روی آنتن شبکه ای‌بی‌سی می‌رود.

دیزنی و ABC پس از تصمیم برای قطع این برنامه‌ شبانه برای مدتی نامعلوم، از امشب این کمدین را دوباره با برنامه‌اش بازمی‌گردانند. این کمپانی در بیانیه‌ای اعلام کرد: چهارشنبه گذشته، ما تصمیم گرفتیم تولید این برنامه را به حالت تعلیق درآوریم تا از شعله‌ور شدن بیشتر اوضاع پرتنش در برهه‌ای احساسی برای کشورمان جلوگیری کنیم. این تصمیمی بود که ما گرفتیم زیرا احساس کردیم برخی از نظرات بی‌موقع و بنابراین غیرمنطقی بودند. روزهای گذشته را نیز صرف گفتگوهای متفکرانه با جیمی کردیم و پس از آن تصمیم گرفتیم که برنامه را از سه‌شنبه برگردانیم.

این در حالی است که صدها سلبریتی هالیوودی با امضای نامه‌ای سرگشاده از آزادی بیان حمایت و تعلیق برنامه جیمی کیمل را محکوم کردند. در نامه آنها آمده که تحت فشار قرار دادن هنرمندان، روزنامه‌نگاران و دیگران به دلیل اظهاراتشان با زبان تهدید «حمله‌ای به قلب معنای زندگی در کشوری آزاد» است.

رابرت دنیرو، مریل استریپ، جنیفر انیستون، جیسون بیتمن، جین فوندا، تام هنکس، مایکل کیتون، سلنا گومز، الیویا رودریگو، بن استیلر، جیمی لی‌کرتیس، مگی جیلنهال، مانوئل میراندا، ناتالی پورتمن و صدها سلبریتی دیگر این نامه را امضا کردند.

تصمیم دیزنی برای کنار گذاشتن یکی از شخصیت‌های برجسته خود پس از آن اتخاذ شد که ۲ مالک اصلی ایستگاه یعنی نکس‌استار میدیا و سینکلر، پس از مونولوگی که کیمل دوشنبه گذشته درباره ترور چارلی کرک فعال محافظه‌کار، مطرح کرد، اعلام کردند که از ادامه برنامه او جلوگیری خواهند کرد.

پس از اینکه کیمل از برنامه کنار گذاشته شد، دیزنی با اعتراض بسیار روبه‌رو شد که آخرین اقدام در این زمینه نامه ۴۰۰ سلبریتی بود.

به گفته یک فرد داخلی مدیران دیزنی بر اساس آنچه برای شرکت بهتر بود عمل کردند، نه بر اساس فشار عوامل خارجی. در واقع، هنوز مشخص نیست که آیا همه شرکت‌های وابسته به ای‌بی‌سی برنامه کیمل را پخش خواهند کرد یا خیر.

مشخص نیست که آیا کیمل بابت اظهاراتش عذرخواهی خواهد کرد یا خیر، اما امشب روشن خواهد شد که او و مدیران دیزنی به چه طور توافقی دست یافته‌اند. پیش از این مجریان برنامه‌های آخر شب مجبور شدند برای اظهاراتی که توهین‌آمیز بودند عذرخواهی کنند که دیوید لترمن، بیل ماهر و سامانتا بی از جمله آنها بودند.

سخنان کیمل درباره برخی نظریه‌ها در مورد مرگ کرک، محافظه‌کاران را آزرده کرد. کیمل در سخنان خود ترور این چهره محافظه کار را به دارو دسته «ماگا» حامیان ترامپ نسبت دارد و گفت آنها سعی داشتند این بچه‌ای که چارلی کرک را کشته به دیگران منتسب کنند.

تصمیم دیزنی موجب شد اعتراض فراوانی به رابطه شرکت‌های رسانه‌ای سنتی در دورانی که کاخ سفید و کمیسیون ارتباطات فدرال به گزارش‌های فردی حمله می‌کنند، صورت بگیرد. ترامپ در ماه‌های اخیر فشار زیادی به برنامه‌های خبری وارد و غرامت‌های چند میلیون دلاری دریافت کرد، اگرچه کارشناسان این پرونده‌های حقوقی را کاملاً بی‌اساس می‌دانستند.

ادامه «برنامه آخر شب» استیون کولبر در شبکه CBS که پربیننده‌ترین برنامه‌ آخر شب تلویزیون بود، دقیقا به این دلیل که مجری آن درباره آخرین عناوین خبری اظهار نظر می کرد و ترامپ هم یکی از سوژه‌های اصلی انتقادهای وی بود، به تازگی لغو شد و پارامونت به بهانه رکود تبلیغات از ادامه آن خودداری کرده است در حالی که این برداشت وجود دارد که دیوید الیسون رئیس جدید پارامونت اسکای‌دنس، می‌خواهد از جنجال‌های سیاسی بکاهد و مشتاق است تا پایگاه محافظه‌کارتری را جذب کند.

انتظار می‌رود قرارداد فعلی جیمی کیمل با ABC سال ۲۰۲۶ به پایان برسد.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی