شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ 11 October 2025
سه‌شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
کد خبر: ۱۰۲۶۲۵

مدارس کانکسی و سنگی هنوز در کشور وجود دارد؟

مدارس کانکسی و سنگی هنوز در کشور وجود دارد؟
 وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با حمایت‌های دولت و پیگیری‌های رئیس‌جمهور، گام‌های مهمی در مسیر عدالت آموزشی برداشته شده است گفت: بخش مهمی از مدارس کانکسی و سنگی برچیده و به جای آن مدارس ایمن و استاندارد در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

علیرضا کاظمی در مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵، که با حضور رییس جمهور در دبستان ایثار برگزار شد، بر کیفیت یادگیری و برابری فرصت‌ها، تاکید کرد.

وی با بیان اینکه مهر امسال نقطه عطفی برای استقرار عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت مدارس خواهد بود، با تأکید بر اهمیت جایگاه مدرسه و نقش محوری آموزش و پرورش در آینده کشور، مهر را نوروز دانایی و فصل شکوفایی غنچه‌های علم خواند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آغاز مدرسه صرفاً شروع کتاب و دفتر نیست ادامه داد: تجدید پیمانی برای ساختن جامعه‌ای سرشار از دانایی، مهرورزی، ایمان و مسئولیت‌پذیری است و امسال سالی متفاوت در حوزه آموزش کشور خواهد بود.

کاظمی با بیان اینکه با حمایت‌های دولت و پیگیری‌های رئیس‌جمهور، گام‌های مهمی در مسیر عدالت آموزشی برداشته شده است گفت: بخش مهمی از مدارس کانکسی و سنگی برچیده و به جای آن مدارس ایمن و استاندارد در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در راستای توسعه فضاهای آموزشی بیش از ۲۴۰۰ مدرسه جدید از  ۷۷۰۰ پروژه آموزشی در دستور ساخت، به بهره برداری رسید، به استانداردسازی تجهیزات اشاره کرد و افزود: تأمین ابزارهای فناورانه و آموزشی برای مدارس با هدف کاهش فاصله امکانات میان مناطق برخوردار و کمتر برخوردار از دیگر اقدامات بوده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه توانمندسازی معلمان از دیگر رویکردها است، ادامه داد: در همین راستا برنامه‌های آموزشی و مهارتی در تابستان گذشته برای ارتقای روش‌های تدریس و آماده‌سازی معلمان جهت آغاز سال تحصیلی جدید اجرا شده است.

وی با بیان اینکه هیچ دانش‌آموزی در کشور نباید از فرصت آموزش محروم بماند اظهار کرد: رسالت فقط انتقال دانش نیست بلکه آموزش مهارت‌های زندگی، روحیه ایثار، دوستی و زیستن در کنار یکدیگر نیز جزئی از مأموریت مدارس است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سازمان حمایت: ایران‌خودرو اجازه افزایش قیمت ندارد

یک باخت دیگر برای تیم قلعه‌نویی؛ ایران از روسیه شکست خورد

افغانستان: پاکستان به قلمرو کابل تجاوز کرده

حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل را زیر نظر داریم

وقوع ۷ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت

پوتین: نسل جدید تسلیحات مسکو در راه است؛ به زودی اعلام رسمی می‌شود

اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی

وزیر ارتباطات: تامین باتری، جایگزین قطعی‌های مکرر برق نیست

اکسیوس: ترامپ قصد دارد نشستی با رهبران جهان درباره‌ غزه برگزار کند

برخی برای عادی‌سازی بی‌حجابی در جامعه تلاش می‌کنند | رضاخان نتوانست، محمدرضا پهلوی نیز نتوانست و شما هم نخواهید توانست

تروئیکای اروپایی: آماده ازسرگیری مذاکرات با ایران هستیم

توضیح مهم رییس کمیسیون امنیت ملی درباره قانون تشدید مجازات جاسوسی

پیش‌فروش سکه به تنظیم بازار طلا و سکه کمک می‌کند؟

کیم: کره‌شمالی بهترین بهشت سوسیالیستی جهان خواهد شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی