پنجشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۴ 27 November 2025
سه‌شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
کد خبر: ۱۰۲۶۳۲

ادامه فشار بر اپوزیسیون ترکیه؛ بازداشت ۱۳ نفر از شهرداری آنکارا

ادامه فشار بر اپوزیسیون ترکیه؛ بازداشت ۱۳ نفر از شهرداری آنکارا
مقام‌های قضایی ترکیه اعلام کردند ۱۳ نفر در ارتباط با پرونده‌ای درباره کنسرت‌های شهرداری آنکارا بازداشت شده‌اند؛ اقدامی که در ادامه سلسله تحقیقات علیه شهرداری‌های وابسته به اپوزیسیون اصلی ترکیه انجام شده است.

 دفتر دادستانی کل آنکارا امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد ۱۳ نفر از جمله کارکنان سابق شهرداری و مالکان شرکت‌های خصوصی برگزارکننده برنامه‌های هنری به اتهام «سوءاستفاده از موقعیت شغلی» و «دستکاری در مناقصات عمومی» بازداشت شده‌اند.

 این تحقیقات مربوط به ۳۲ رویداد هنری برگزارشده بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ است که بنا بر گزارش هیأت تحقیق جرایم مالی و دیوان محاسبات ترکیه، حدود ۱۵۴.۴ میلیون لیر (۳.۷ میلیون دلار) زیان مالی بر جای گذاشته است.

شهرداری‌های تحت مدیریت حزب «جمهوری‌خواه خلق» امسال با چندین پرونده فساد روبه‌رو بوده‌اند. برجسته‌ترین این موارد مربوط به پرونده «اکرم امام‌اوغلو» شهردار استانبول است که به‌عنوان رقیب اصلی «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور این کشور شناخته می‌شود. او در ماه مارس بازداشت شد و این اقدام موجی از اعتراضات گسترده را در پی داشت.

به گزارش ای‌بی‌سی نیوز، حزب جمهوری‌خواه خلق این اتهامات را رد کرده و اقدامات قضایی علیه شهرداری‌های خود را «تلاش سیاسی دولت اردوغان برای تضعیف اپوزیسیون از طریق دستگاه قضایی» عنوان کرده است.

با این حال، دولت ترکیه مدعی است که دستگاه قضایی این کشور مستقل عمل می‌کند و این پرونده‌ها صرفاً بر کشف فساد متمرکز است.

حزب جمهوری‌خواه خلق در انتخابات محلی سال گذشته پیروزی‌های چشمگیری کسب کرد و کنترل شهرهای مهمی چون استانبول و آنکارا را حفظ کرد. این حزب همچنین در مناطقی که از دیرباز تحت سلطه حزب عدالت و توسعه اردوغان بودند نیز پیشروی‌هایی داشت.

منبع:مهر

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

تعداد کشته شدگان آتش سوزی هنگ کنگ به ۸۳ نفر رسید

نخست‌وزیر لبنان: سلاح حزب الله بازدارندگی نداشته و کشور را وارد جنگ فرسایشی کرده است

یوسی کوهن: موساد به صورت مستقیم در داخل ایران فعالیت میکند

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

لاریجانی: جنگ ۱۲ روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود

نرخ سوم بنزین منجر به افزایش کرایه تاکسی می‌شود؟

شمخانی: دریا، اگر روزی ضرورت حکم کند، میدانِ تصمیم است

تغییر چندباره محل قتل یک وکیل دادگستری؛ ماجرا چیست؟

درآمد باشگاه پرسپولیس تا پایان آبان‌ماه چقدر بود؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی