۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۲:۳۲
دوشنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
کد خبر: ۱۰۳۰۱۷

رئیس قوه قضائیه در واکنش به اجرای اسنپ‌بک: محاصره اقتصادی برای ملت ایران موضوع تازه‌ای نیست | در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، کسانی بودند که به دشمن گرا می‌دادند

رئیس قوه قضائیه در واکنش به اجرای اسنپ‌بک: محاصره اقتصادی برای ملت ایران موضوع تازه‌ای نیست | در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، کسانی بودند که به دشمن گرا می‌دادند
رئیس قوه قضاییه گفت با بیان اینکه محاصره اقتصادی ایران که بلندگوهای تبلیغاتی دشمن امروز از آن دم می‌زنند، برای ملت ایران موضوع تازه‌ای نیست، گفت: ما از اول انقلاب محاصره اقتصادی بوده‌ایم؛ مگر در زمان جنگ تحمیلی ۸ ساله، اجازه واردات اقلام ضروری را به ما می‌دادند؟ مگر از همان ابتدای انقلاب، اموال ما را بلوکه نکرده‌اند؟ اینها مسیرهایی است که دشمنان ۴۰ و چند سال است که می‌آزمایند و هر بار در آنها شکست می‌خورند و مقهور و مغلوب اراده و ایمان راسخ ملت ایران می‌شوند.

 

به گزارش فراز به نقل از قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه (۷ مهر) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت در منطقه، شهید سید حسن نصرالله، اظهار کرد: دشمنان اسلام و در صدر آنها، رژیم آمریکا و رژیم منحوس و موقتی صهیونیستی بدانند که با شهادت فرماندهان مجاهد و نستوه جبهه مقاومت، خون تازه‌ای به این جبهه الهی تزریق شده است و زوال مستکبران نزدیک‌تر گردیده است.

رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنانش ضمن تبیین و تشریح شرایط حاکم بر کشور و توطئه‌ها و عداوت‌هایی که رژیم‌های مستکبر و برخی دوّل غربی علیه ملت ایران تدارک دیده‌اند، گفت: حدود نیم قرن است که جبهه استکبار انواع و اقسام توطئه‌ها و عداوت‌ها را علیه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران به کار بسته است؛ از تحمیل جنگ ۸ ساله در ابتدای انقلاب تا ترورها و شورش‌های کور مسلحانه گروهک‌های نفاق و ایجاد فتنه‌های گوناگون و محاصره اقتصادی؛ با این همه، مستکبران هنوز نفهمیده‌اند ملت و نظام ایران اسلامی هرگز تسلیم زور نمی‌شوند و جنگ و صلح تحمیلی را نمی‌پذیرند و نه با ترور و جنگ و نه با فتنه و محاصره اقتصادی، از پا درنمی‌آیند.

وی افزود: محاصره اقتصادی ایران که بلندگوهای تبلیغاتی دشمن امروز از آن دم می‌زنند، برای ملت ایران موضوع تازه‌ای نیست؛ ما از اول انقلاب محاصره اقتصادی بوده‌ایم؛ مگر در زمان جنگ تحمیلی ۸ ساله، اجازه واردات اقلام ضروری را به ما می‌دادند؟ مگر از همان ابتدای انقلاب، اموال ما را بلوکه نکرده‌اند؟ اینها مسیرهایی است که دشمنان ۴۰ و چند سال است که می‌آزمایند و هر بار در آنها شکست می‌خورند و مقهور و مغلوب اراده و ایمان راسخ ملت ایران می‌شوند. 

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: امروز همان دوّل و رژیم‌هایی که صدام متجاوز را به انواع و اقسام تسلیحات کشتار جمعی، میکروبی و شیمیایی تجهیز می‌کردند تا علیه ملت ایران مورد استفاده قرار دهد، با زور و قلدری و نیرنگ قصد تحمیل اغراض و امیال شوم‌شان را به مردم ایران دارند؛ واقعاً انسان تعجب می‌کند که چرا سردمداران این رژیم‌ها از تاریخ عبرت نمی‌گیرند و نمی‌فهمند که ملت ایران تسلیم زور نمی‌شود.

وی در ادامه ضمن هشدار به عناصر و عوامل مخدوش‌کننده امنیت روانی مردم که در شرایط فعلی کشور، با اقدامات‌شان آب به آسیاب دشمن می‌ریزند، گفت: در شرایط امروز کشور که دشمنان همه تلاش‌های خود را معطوف به از پای درآوردن ملت و نظام ایران کرده‌اند، باید بسیار مراقب باشیم و هوشیاری به خرج دهیم تا مبادا ایادی دشمن در صفوف واحد و منسجم ملت ایران رخنه کنند و وحدت ملی ما را مخدوش سازند. با کسانی که در این شرایط بخواهند با عملیات روانی، روحیه مردم را تضعیف کنند و در مردم ایجاد نگرانی و ترس و رعب کنند؛ قطعاً برخورد قانونی خواهد شد. همچنین با کسانی که یا از روی منفعت‌طلبی و غفلت و یا به عنوان وابسته و عامل دشمن، بخواهند در بازار اقلامِ مورد نیاز مردم اختلال و احتکار و گرانفروشی کنند نیز وفق قانون، برخورد قاطعانه و بدون اغماض انجام خواهد گرفت.

قاضی‌القضات تصریح کرد: اکنون جای هیچگونه مماشاتی با خیانتکاران نیست؛ اکنون نباید با کسانی که بازار کشور را ملتهب می‌کنند و فرهنگ و ارزش‌های مردم را زیر پا می‌گذارند و وحدت ملی را مخدوش می‌کنند، با مدارا و تسامح برخورد کرد.

محسنی اژه‌ای اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، کسانی بودند که به دشمن گرا می‌دادند و در حالی که همه جهانیان، متجاوزین به ایران اسلامی را محکوم می‌کردند، آنها به نحوی مدعی بودند که مقصر خودِ ایران است! در واقع آنها با این موضع‌گیری خود، در حال تضعیف جبهه داخلی بودند، اما ادعا می‌کردند که زبان ناصحانه دارند! آیا معنای زبان ناصحانه آن است که وقتی کشور شما مورد تجاوز دشمن قرار گرفته، به تقویت جبهه دشمن و تضعیف جبهه داخل بپردازید؟ مگر ندیدید و نشنیدید که دنیا نیز متجاوزین به ایران را نکوهش و محکوم کرد؟! مگر ندانستید که کشورتان وقتی در حال مذاکره غیرمستقیم با هدف اتمام حجت بود، مورد تجاوز قرار گرفت؟!

وی با اشاره به آمادگی بالای جوانان ایران اسلامی برای دفاع از مرزهای جغرافیایی و فرهنگی و ارزشی کشور، تصریح کرد: به ضِرس‌قاطع می‌گویم که اگر امروز نیز جنگی بر کشور ما تحمیل شود، جوانان ما با اراده و ایمانی راسخ‌تر از ایام دفاع مقدس ۸ ساله به میدان خواهند آمد؛ همگان گوشه‌ای از جهاد و جانفشانی این جوانان را در جنگ ۱۲ روزه به نظاره نشستیم؛ این جوانان، امروز ایمانی راسخ‌تر، آگاهی بیشتر و تجهیزاتی به‌روزتر دارند و برای دفاع از کیان ایران اسلامی در آمادگی کامل به سر می‌برند.

محسنی اژه‌ای گفت: عملیات ثامن‌الائمه یا همان عملیات شکست حصر آبادان در مهرماه سال ۶۰ را به یاد آورید؛ مگر آن عملیات سلحشورانه را در لبیک به فرمان امام امت، جوانان آن روز ترتیب ندادند؛ مطمئن باشید جوانان امروز همان اراده و ایمان و ولایت‌مداری جوانان دیروز را دارند و چه بسا از جهاتی، این ارزش‌ها در جوانان امروز تقویت نیز شده است.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به ازدیاد نفرت و انزجار جهانی از رژیم منحوس صهیونیستی و سردمداران جنایتکار این رژیم، گفت: امسال صحن سازمان ملل شاهد اتفاقی بی‌سابقه بود؛ وقتی آن سرکرده جنایتکار باند تبهکار صهیونیستی (نتانیاهو) در حال سخنرانی بود، اشخاص و هیئت‌های کثیری صحن سازمان ملل را به نشانه اعتراض به سخنان این کودک‌کُش ترک کردند؛ این امر بیانگر ازدیاد نفرت و انزجار جهانی از رژیم منحوس صهیونیستی و سردمداران جنایتکار این رژیم است؛ دنیا امروز نسبت به جنایات صهیونیست‌ها بیدار شده است، این مهم نتیجه پایمردی و استقامت مجاهدان جبهه سرافراز مقاومت و مردم مظلوم، اما مقتدر غزه است.

محسنی اژه‌ای در مطلع سخنانش در نشست امروز، ضمن گرامیداشت مجدد هفته دفاع مقدس، عموم مسئولان و کارکنان قضایی و مردم را به بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دعوت کرد و بیان داشت: با حضور در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، انسان بیش از پیش درمی‌یابد که برای حفظ این کشور و انقلاب چه جانفشانی‌ها و ایثارهای عظیم و سترگی صورت گرفته است. 

رئیس قوه قضاییه همچنین پیشاپیش هشتم ربیع‌الثانی سالروز ولادت باسعادت حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام را تبریک و تهنیت گفت.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی