سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
سه‌شنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
کد خبر: ۱۰۳۰۷۱

انگلیس: فناوری ضدپهپادی در دانمارک مستقر کردیم

انگلیس: فناوری ضدپهپادی در دانمارک مستقر کردیم
وزیر دفاع انگلیس گفت، این کشور فناوری ضد پهپادی خود را در دانمارک و در واکنش به فعالیت ادعایی پهپادی در حریم هوایی این کشور مستقر کرده است.

 «جان هیلی» وزیر دفاع انگلیس در گفت‌وگویی با پالتیکو گفت: «ما در دانمارک فناوری ضد پهپادی را مستقر کرده‌ایم چون این کشور اکنون می‌خواهد به حملات پهپادی پاسخ دهد.»

این نشریه همچنین نوشت، وزیر دفاع انگلیس گفت لندن به آمریکا به عنوان یک متحد می‌نگرد و کر استارمر، نخست وزیر انگلیس هم به وعده‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده در حفظ تعهدات کامل واشنگتن به ناتو اطمینان دارد.

وزیر دفاع انگلیس در بخش دیگری از صحبت‌هایش تصریح کرد که پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده، «کاملا روشن کرده است که ما می‌خواهیم کشورهای اروپایی اقدام کنند، اما ما عقب‌نشینی نمی‌کنیم.»

جان هیلی گفت:‌ «هیچکس نباید شکی داشته باشد که ما با سطحی از فعالیت و تجاوز در منطقه خاکستری مواجه هستیم که ما و سایر کشورها را آزمایش می‌کند.»

وزیر دفاع انگلیس در مصاحبه خود با پالتیکو، به رقبای حزب کارگر در جناح راست نیز حمله کرد و گفت: «فکر نمی‌کنم بتوان به نایجل فاراژ یا حزبش در زمینه امنیت ملی اعتماد کرد. دولت در مقابل پوتین ایستاده است اما فاراژ و حزبش از رئیس جمهور روسیه الگو می‌گیرند و از او پیروی می‌کنند. یک چیز عمیقا مشکوکی در مورد نایجل فاراژ وجود دارد، اینطور نیست؟»

این اقدام لندن در استقرار فناور ضد پهپادی در حالی صورت می‌گیرد که در روزهای گذشته فعالیت فرودگاه‌های دانمارک به دلیل ورود پهپادها به حریم هوایی این کشور به حالت تعلیق درآمدند.

۲۲ سپتامبر، فرودگاه کپنهاگ بسته شد. پلیس اعلام کرد سه پهپاد در نزدیکی این فرودگاه رویت شدند. ۲۳ سپتامبر نیز مته فردریکسن، نخست وزیر دانمارک این رویداد را «جدی‌ترین حمله» علیه زیرساخت‌های این کشور تا به امروز توصیف کرد.

۲۸ سپتامبر نیز مقام‌های دانمارک ممنوعیت موقت پرواز پهپادهای غیرنظامی را که از دوشنبه اجرایی شده، اعلام کردند. علت این امر، برگزاری قریب‌الوقوع نشست سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در کپنهاگ اعلام شده است.

این ممنوعیت تا سوم اکتبر ادامه دارد.

«ترولز لوند پولسن» وزیر دفاع دانمارک ۲۵ سپتامبر اعلام کرد این کشور هیچ مدرکی برای اثبات ارتباط ادعایی بین روسیه و حوادث پهپادی مشاهده شده در نزدیکی فرودگاه‌ها ندارد.

سفارت روسیه در کپنهاگ اعلام کرد که روسیه قاطعانه گمانه‌زنی‌های پوچ در مورد دخالت خود در حوادث پهپادی در نزدیکی فرودگاه‌های دانمارک را رد می‌کند.

به گفته این هیات دیپلماتیک روسی، این حوادث یک تحریک نمایشی است که به عنوان بهانه‌ای برای دامن زدن به تنش‌ها به نفع نیروهایی صورت می‌گیرد که به هر طریقی به دنبال طولانی کردن هرچه بیشتر درگیری اوکراین و گسترش آن به سایر کشورها هستند.

سخنگوی کرملین نیز با اشاره به ادعاهای مطرح شده، تاکید کرد که این اتهامات بی‌پایه و اساس هستند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

عراقچی: در جهان امروز زورگویی نظامی جای قانون را گرفته

حراج نفت‌کش ایرانی توسط اندونزی l فشار آمریکا برای کاهش درآمد ایران

گروسی: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

استفاده مخالفان آزادی اینترنت از خط سفید منافقانه است

نامه دموکرات‌ها به هگست و پم باندی درباره حمله به کشتی‌های ونزوئلایی: اسناد محرمانه را منتشر کنید

بازداشت چهارمین عضو شورای این شهر به اتهام ارتشا

درخواست ویزای عضو پارلمان اسرائیل توسط آمریکا رد شد

همواره بر جذب سرمایه‌گذاری خارجی تاکید کرده‌ایم؛ اما سرمایه‌گذار خارجی اعتماد نمی‌کند | چه کسی می‌تواند بازگشت سرمایه آنان را تعهد کند؟ | تاکید معاون اول پزشکیان بر برخورد با فرار مالیاتی و دانه‌درشت‌ها

علت پلمب فدراسیون را نمی‌دانیم

هوش مصنوعی به کمک نابینانیان آمد!

ارتباط واکسن زونا با کاهش خطر زوال عقل

پیشنهاد سردبیر
زندگی