۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۲:۳۵
جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
کد خبر: ۱۰۳۲۷۴

علم الهدی: اینکه هر کسی بیاید با سفره مردم بازی کند نه‌ تنها خائن به کشور است، بلکه خائن به خداست

علم الهدی: اینکه هر کسی بیاید با سفره مردم بازی کند نه‌ تنها خائن به کشور است، بلکه خائن به خداست
امام جمعه مشهد گفت: اینکه هر کسی بیاید با سفره مردم بازی کند نه‌تنها خائن به کشور است بلکه خائن به خدا است.


به گزارش فراز؛ حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی این هفته که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی اظهار کرد: امیدواریم این تکریم و بزرگداشت در برابر نیرویی که علاوه بر مسئولیت‌های نظام، مجری فرمان‌های الهی نیز هست، نیروی عظیمی عنایت بفرماید.
 
امام جمعه مشهد افزود: نیروی انتظامی به گفته مقام معظم رهبری محور اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ با این نیرو اجرای هیچ توطئه و فتنه‌ای به‌وسیله عوامل مزدور دشمن در کشور قابل تحقق نیست.
 
وی ادامه داد: این نیروی خدمتگزار در رسالت خود و در تربت پاک و مقدس امام هشتم (ع) از یک امتیاز و فعالیت بیشتری برخوردار است، آنچه تقویم آماده‌باش نیروی انتظامی در تمام کشور اقتضا می‌کند با آنچه در این استان و شهر به‌خصوص در نقاط پیک زیارتی وجود دارد، ۱۲۰ روز اختلاف دارد؛ در همین راستا این نیرو بیشتر نیز مورد رأفت امام رضا (ع) قرار خواهند گرفت.
 
علم الهدی با اشاره به برگزاری کنگره ۱۸ هزار و یک شهید استان خراسان رضوی گفت: مشهد شهر شهادت است؛ از همان روزی که امام رضا (ع) در این خاک به شهادت رسیدند؛ اسم این شهر مشهد گذاشته شد؛ امروز روز دهم ربیع‌الثانی است که مثل امروز حرم علی بن موسی‌الرضا (ع) در محاصره روس‌ها قرار گرفت و آن‌ها به بهانه متفرق کردن مردم، گنبد حرم را به توپ بستند گنبد حرم را با توپ هدف قرار دادند.
 
امام جمعه مشهد تأکید کرد: اگر شما همه این بحران‌ها را در نظر بگیرید، متوجه خواهید شد که هرکجا مردم با قدرت ایستادگی کردند، دشمن عقب‌نشینی کرده است، اما آنجا که اختلاف بین مردم و مسلمانان افتاد، اینجا مرکز توپ بندی دشمنان کافر اسلام شد که حریم مطهر رضوی را مورد اهانت قرار دادند.
 
وی با بیان اینکه آنچه دین و اسلام ما را در مقابل دشمن محافظت کرده است، شهیدان فداکاری است که مردانه و با مقاومت مسیر شهادت را طی کردند، ابراز کرد: اسم این کنگره ۱۸ هزار و یک شهید گذاشته شد، درحالی‌که شهدای خراسان رضوی ۱۸ هزار نفر هستند؛ به این دلیل که هرکسی بداند بعد از ۱۸ هزار نفر، شهید بعدی اوست، ما بایستی توجه داشته باشیم در مسئله شهادت این مطرح نیست که جان بدهیم؛ بلکه شهادت یک مسیر و خط است که در آن دین‌محور اصلی زندگی ماست؛ شهادت قسمت شدنی نیست بلکه انتخاب کردنی است.
 
علم الهدی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد جایگاه خراسان افزود: «اگر می‌توانستیم تاریخ انقلاب را بنویسیم و گذشته این مبارزه را ثبت کنیم، متوجه خواهید شد که برکات خراسان و این حرم رضوی در انقلاب ما چقدر مؤثر بوده است».
 
امام جمعه مشهد با بیان اینکه انقلاب نیز ریشه در خراسان دارد و خراسانی‌ها در نظام ستم‌شاهی در عناوین مختلف مقاومت و مبارزه کردند، ادامه داد: ایشان همچنین می‌فرمایند «ما باید از پیام شهیدان برای آراستنِ درستِ زندگی استفاده کنیم؛ ما احتیاج به سامان‌بخشیِ زندگیِ جمعی داریم، در جامعه‌ی خودمان و در جامعه‌ی جهانی؛ به کمک شهیدان و آثار شهیدان می‌شود این کار را انجام داد».
 
وی با اشاره به اینکه کنگره ۱۸ هزار شهید، هجده هزار معلم قدرت و انسجام را به ما معرفی می‌کند، عنوان کرد: آنچه در دفاع ۱۲ روزه ما رخ داد، مقاومت و قدرت انسجام مردم بود؛ این انسجام شامل سه مؤلفه خداباوری، خودباوری و مردم‌باوری است؛ اگر این سه باور در جامعه ما حاکم شد؛ ما قدرت و انسجاممان در مقابل تمام دنیا کامل شده است و می‌توانیم در مقابل همه بایستیم.
 
علم الهدی با تأکید بر اینکه دشمن نیز سعی دارد این سه باور را بر هم بزند، خاطرنشان کرد: دشمن می‌خواهد خداباوری را با توسعه مفاسد اخلاقی و اجتماعی در جامعه ما از بین ببرد؛ همچنین در جنگ ۱۲ روزه اخیر آمریکا با حمایت تسلیحاتی از اسرائیل قصد داشت خودباوری ما را نابود کند اما در مقابل جوانان غیور و ایثارگر ما در صنایع موشکی به شکلی عمل کردند که دشمن را شکست دادند.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مردم ما خداشناس و متدین هستند، تأکید کرد: مردم حاضر نیستند با بعضی از جریان‌ها و مسائلی که با دین آن‌ها تعارض دارد، سازگار شوند؛ اینکه هر کسی بیاید با سفره مردم بازی کند نه‌تنها خائن به کشور است بلکه خائن به خداست؛ آن کاسبی که هر روز قیمت ارز و دلار را نگاه می‌کند و بر نرخ اجناس خود می‌افزاید این خائن به خداست و مسلمان نیست.
 
وی گفت: امیدواریم عزیزان مقتدر ما در نیروی انتظامی، قوه قضاییه و دستگاه‌های دولتی در مقابل این خائنین خدا بایستند که با خون ملت در مقام زیاد کردن ثروت خود برنیایند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی