شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ 04 October 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
کد خبر: ۱۰۳۳۴۸

افزایش تلفات حادثه ریزش ساختمان مدرسه در این کشور

افزایش تلفات حادثه ریزش ساختمان مدرسه در این کشور
شمار کشته‌شدگان حادثه فروریختن مدرسه‌ای در اندونزی روز گذشته (جمعه) پس از آنکه گروه‌های امداد چندین جسد را از زیر آوار بیرون کشیدند به ۱۴ نفر رسید.

 ده‌ها دانش‌آموز همچنان مفقود هستند و انتظار می‌رود آمار کشته‌شدگان نیز افزایش یابد.

امدادگران در ابتدا پس از فروریختن ساختمان در روز دوشنبه با دست به جست‌وجوی بازماندگان پرداختند اما از آنجا که تا روز پنجشنبه هیچ نشانه‌ای از حیات مشاهده نشد، به بیل‌های مکانیکی سنگین روی آوردند تا به آنها در پیشرفت سریع‌تر عملیات جست‌وجو کمک کند.

روز گذشته گروه امدادی در آفتاب داغ مشغول شکستن و برداشتن صفحات بزرگ بتنی بودند و بوی اجسادِ در حال تجزیه، یادآور شومی از آنچه در زیر آن پیدا می‌کردند، بود. آنها تا عصر جمعه ۹ جسد پیدا کردند که تعداد کشته‌های تایید شده را به ۱۴ نفر رساند و نزدیک به ۵۰ دانش‌آموز هنوز مفقود هستند.

روز دوشنبه ساختمان مدرسه شبانه‌روزی اسلامی «الخزینی» با قدمت یک قرن در شرق جاوه، بر سر ده‌ها نفر فرو ریخت.

به گزارش گاردین، «سوهاریانتو»، رئیس آژانس ملی کاهش بلایای اندونزی روز جمعه در محل حادثه به خبرنگاران گفت که انتظار می‌رود تلاش‌های امدادرسانی تا پایان امروز (شنبه) تکمیل شود.

دانش‌آموزان عمدتاً پسر بودند و در کلاس‌های هفتم تا دوازدهم تحصیل می‌کردند و بین ۱۲ تا ۱۹ سال سن داشتند. بازماندگان گفتند که دانش‌آموزان دختر در بخش دیگری از ساختمان بودند و موفق به فرار شدند.

«ریزالول قویب»، ۱۳ ساله، یکی از ۱۰۴ بازمانده روز گذشته به محل حادثه بازگشت تا نگاهی به آنچه از مدرسه‌اش باقی مانده بود، بیندازد و گفت که خوش‌شانس بوده که تنها با یک زخم جزئی در سرش از آنجا بیرون آمده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزیر دفاع درباره انتقال تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه: مرتب از احتمال حمله دوباره می‌گویند تا جنگ روانی ایجاد کنند | مردم حواسشان به این جنگ شناختی باشد | اگر جنگی تحمیل شود، وظیفه ما نظامی‌هاست دفاع کنیم؛ برایش آمادگی کامل هم داریم

پولیتیکو: رئیس ستاد نیروی دریایی آمریکا برکنار شد

صدور کیفرخواست متهمان پرونده قاچاق یکی از برندهای لوازم خانگی و صوتی-تصویری

موارد پذیرفته‌شده و رد شده توسط حماس در پاسخ به طرح ترامپ +جدول

شاخص بازار بورس؛ شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴

هشدار رییس اسبق اتحادیه طلا درباره خرید طلای آبشده

گروه‌های مقاومت فلسطین: پاسخ حماس درباره طرح ترامپ، ماحصل موضع ملی ماست

معاون هماهنگ‌کننده بسیج: با استقامت در کنار رهبری می‌توان به نتیجه رسید

عکس؛ انتشار کاریکاتور ناصرالدین‌شاه در مجله انگلیسی

ایرانی‌ها دو برابر جهان برق مصرف می‌کنند؟!

تیم مذاکره‌کننده اسرائیل راهی مصر می‌شود

دستگیری زنی که از ۱۰ طلافروشی در تهران سرقت کرد

شماری شهدای غزه از ۶۷ هزار نفر عبور کرد

پایان عملیات انتقال مصدومان حادثه سقوط بالگرد هلال احمر

پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی