يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ 05 October 2025
يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰
کد خبر: ۱۰۳۳۸۶

حضور رئیس‌ هیات مذاکره کننده حماس در انظار عمومی، برای اولین بار پس از بمباران دوحه

حضور رئیس‌ هیات مذاکره کننده حماس در انظار عمومی، برای اولین بار پس از بمباران دوحه
خلیل الحیه رئیس هیأت مذاکره‌کننده حماس برای اولین بار پس از بمباران دوحه، در انظار عمومی حاضر شد و از صبر و ایثارگری مقاومت غزه قدردانی کرد.

 

 به نقل از شبکه العربی، الحیه در این اظهارات که برای نخستین بار از زمان حمله اسرائیل به محل سران حماس در دوحه از طریق تلویزیون با مردم سخن می گفت، افزود: از دست رفتن هزاران تن از مردم فلسطین، از زنان و کودکان گرفته تا سالمندان و رزمندگان، اندوهگین و همدرد و قدرشناس مردم هستیم و غزه امروز به‌مثابه نماینده امت اسلامی با ایثار، صبر و فداکاری بی‌نظیر خود، بار سنگین مسئله فلسطین را بر دوش می کشد.

 الحیه اظهار کرد: ما امروز در غم و اندوه بزرگی به سر می‌بریم؛ فقدان هزاران تن از فرزندان و بستگان و همرزمانِ ملت‌مان دردناک است. فرزندان ما، نوه‌هایمان و برادران‌مان و همه مردم‌مان برایمان همچون خانواده‌اند و ما به این خانواده بزرگ — خانواده ملت فلسطین — تعلق داریم، بویژه ساکنان غزه که امروز به‌خاطر پایداری، مقاومت و فداکاری‌هایشان جانِ امت اسلامی را نمایندگی می‌کنند.

الحیه ضمن بزرگداشت شهدای فلسطین، از خداوند خواست که صبر و آرامش را بر قلب بازماندگان نازل و نقشه‌ها و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

وی ادامه داد: ما از خدا می‌خواهیم که به مردم‌مان شکیبایی و آسایش عطا فرماید و دشمن را در نقشه‌هایش ناکام بگذارد.

الحیه گفت : غمِ از دست‌دادن فرزندان و یارانِ نزدیک‌مان بسیار سنگین است؛ برای شهدای‌مان و خانواده‌هایشان و برای همه برادران و خواهران‌مان سوگواریم و گریانیم.

رئیس هیأت مذاکره‌کننده حماس افزود: با وجود آن اندوه بزرگ، صحنه‌های روزمرهٔ خشونت و کشتار در غزه چنان است که حتی سوگِ شخصی را نیز تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

الحیه در پایان با ارج نهادن به خون و مقام شامخ شهدا اظهار کرد: می‌خواهیم خونِ این شهیدان، موجب پیروزی و راهی به سوی قدس باشد؛ راهی که بزودی شرافت و سرافرازی را بازخواهد گرداند؛ و آن دشمنِ متجاوز، سرانجام اسیر خشم وجدان تاریخ خواهد شد.

این نخستین اظهارات الحیه پس از حمله اسرائیل به محل سران حماس در دوحه قطر است که از تلاش نافرجام تل آویو و سوء قصد به جان وی، جان سالم به در برد.
 

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

جنگند‌های روسی در آسمان تهران

قالیباف در دیدار با قهرمانان کشتی: خداوند وعده داده که نصر من‌الله و فتح قریب

دبیر در مجلس: اگر تیم ملی کشتی برنده شود مردم خوشحال‌تر می‌شوند یا برجام امضا شود؟

قالیباف: تلاطم‌های اقتصادی، معیشت اقشار مختلف جامعه را به چالش کشیده

آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در گردش در کشور

آتش‌سوزی گسترده در گاراژی واقع در خیابان رجایی

دوری چهارماهه ستاره ایرانی از فوتبال

ایرانی‌ها ۱۰ سال زیر سن متوسط جهانی سکته می‌کنند

تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو +جدول

عباس عبدی: زخم ۱۳۹۸ هنوز تازه است، چرا باید دوباره همان مسیر اشتباه را برویم؟

بخشش کارتن‌خوابی که به قصاص محکوم شده بود؛ ماجرا چه بود؟

باهنر: اصلاحاتی که باید در کشور اتفاق بیافتد نیاز به یک تحول و شهامت دارد | تضعیف و تحریک دولت به نفع کلیات نظام نیست

آمریکایی‌ها آیفون ۱۷ را به قیمت مفت خریداری کنند

حضور رئیس‌ هیات مذاکره کننده حماس در انظار عمومی، برای اولین بار پس از بمباران دوحه

پیشنهاد سردبیر
زندگی