سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹
کد خبر: ۱۰۳۴۹۵

افزایش تعداد فوتی‌های تصادف اتوبوس دانشجویان در سرخه

افزایش تعداد فوتی‌های تصادف اتوبوس دانشجویان در سرخه
سومین دانشجوی تصادف اتوبوس دانشجویان در سرخه جان باخت.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اعلام خبر درگذشت سومین دانشجوی حادثه تلخ واژگونی اتوبوس سرخه گفت: با وجود تلاش‌های مستمر تیم‌های درمانی، متأسفانه یکی دیگر از دانشجویان مصدوم این سانحه جان خود را از دست داد.

علی رشیدی‌پور با اعلام خبر درگذشت یکی دیگر از دانشجویان حادثه‌دیده در سانحه تلخ تصادف اخیر اظهار داشت: این دانشجوی جوان که پس از وقوع حادثه در شرایط وخیم جسمانی به بیمارستان منتقل شده بود، علی‌رغم تلاش‌های گسترده کادر درمانی، به دلیل شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داد.  

رشیدی‌پور افزود: این ضایعه دردناک، بار دیگر فضای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را در اندوهی عمیق فروبرد و قلب‌های اعضای این خانواده بزرگ را به سوگ نشاند.  

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از نخستین لحظات وقوع حادثه، تمامی ظرفیت‌های تخصصی و امکانات درمانی خود را برای نجات جان دانشجویان آسیب‌دیده بسیج کرد و تا آخرین لحظه از هیچ تلاشی دریغ نکرد.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خاطرنشان کرد: درگذشت این دانشجوی عزیز، ضایعه‌ای سنگین و جبران‌ناپذیر برای مجموعه دانشگاهی ماست و فقدان او تا همیشه در دل‌های ما باقی خواهد ماند.  

وی بیان کرد: به نمایندگی از خانواده دانشگاه، این مصیبت جانسوز را به خانواده محترم آن مرحوم، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آن عزیز سفرکرده، رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر و آرامش مسئلت دارم.  

رشیدی‌پور تأکید کرد: این حادثه تلخ، مسئولیت سنگینی را بر دوش ما نهاده و بر خود واجب می‌دانیم تا با بررسی دقیق ابعاد آن، از تکرار چنین وقایعی جلوگیری کنیم.  

وی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با همکاری نهادهای ذی‌ربط، پیگیر روشن شدن علل حادثه و برخورد قانونی با مقصران احتمالی خواهد بود تا امنیت و سلامت دانشجویان بیش از پیش تضمین شود.  

در پایان، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار کرد: یاد و خاطره این دانشجوی عزیز برای همیشه در دل‌های ما زنده خواهد ماند و نام او در تاریخ دانشگاه به عنوان نماد تلاش و امید ثبت خواهد شد.  

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت چطور محاسبه می‌شود؟

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

باید محتوای آموزه‌های دفاع مقدس را منطبق با نیازهای نسل جدید، به‌روزرسانی کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی